На 17 юни 2022 г. (петък) от 11:00 ч. в

...
На 17 юни 2022 г. (петък) от 11:00 ч. в
Коментари Харесай

Връчват дипломите на випускниците от Правно-историческия факултет към ЮЗУ „Неофит Рилски“

На 17 юни 2022 година (петък) от 11:00 ч. в Аулата на Югозападния университет „ Неофит Рилски “ ще се организира тържествена гала по случай връчването на дипломите на випуските 2018/2019 година, 2019/2020 година и 2020/2021 година от Правно-историческия факултет.

Дипломи ще получат абитуриенти от специалностите „ Право”, „ Международни отношения”, „ Публична администрация”, „ Национална сигурност “, „ Връзки с обществеността”, „ История”, „ Архивистика и осведомителна сигурност “ и „ История и археология “.

Дипломите на отличниците ще връчи проф. доктор Ангел Димитров – посланик от кариерата, първи ексклузивен и пълномощен дипломат на България в Скопие и съпредседател на Съвместната мултидисциплинарна експертна комисия по историческите и просветителни въпроси на България и Северна Македония. По традиция те ще получат и плакет от ректора на Югозападния университет проф. доктор Борислав Юруков за показаните високи резултати в процеса на своето образование.

Както всяка година, в границите на тържеството по случай дипломирането, ще участват представители на обществеността, съда, прокуратурата, следствието и органите на публичния ред, както и на културни, просветителни и бизнес организации от града и района.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР