На 17 юли в 21:32ч се случва Новолуние във водния

...
На 17 юли в 21:32ч се случва Новолуние във водния
Коментари Харесай

Новолуние в Рак - обръщаме нова страница

На 17 юли в 21:32ч се случва Новолуние във водния знак Рак. Това в един специфичен миг, в който комбинацията на планетните сили предвещава смяна в импулсивния поток, влива повече пристрастеност, предпочитание за изява, дебелоглав, реактивно въодушевление и неспокойствие...

Винаги Новолунието бележи края на един лунен цикъл и началото на различен, който продължава 29-30 дни, и е идеалното време да обърнем нова страница в живота си. Това Новолуние може да раздруса страстите ни радикално. Знак Рак се ръководи от Луната, тъй че в този момент ще има повече промени в настроението, повишаване на чувствителността, ранимостта и обидчивостта. Също по този начин интуицията ще се ускори. Може да почувстваме мощна потребност да се грижим за околните хора към нас, само че също по този начин да отделяме време на личните си дълбоки потребности, които може да сме пренебрегнали. Призовава ни да следваме сърцето си, да се фокусираме върху фамилията, дома, тези, които обичаме и да се вслушаме в желанията на детето, което се крие в нас.

Новолунието се образува в 24 градуса 56 минути в символ Рак и визира най-вече тези със Слънце, Асцендент или персонални планети в знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, намиращи се от 21 до 27 градуса. На общо и световно равнище Новолунието в Рак ще извежда на напред във времето въпроси, свързани със сигурността, защитата, храната, водата, жилищата и фамилията. 

Това Новолуние може да ни води в доста дълбоки и мътни води. В същото време лунните възли трансформират позицията си и задействат оста на взаимоотношенията Овен-Везни, започвайки нов кармичен цикъл от 18 месеца. В съпротива на Новолунието в Рак е ретроградния Плутон в Козирог. Минали неточности, проблеми и обстановки могат още веднъж да се появят и да търсят своето решение и отработване. Всичко това може още повече да ускори прочувствената неустойчивост, неустановеност, пристрастеностите, възприятието на владеене и надзор, ревнивост, яд и ненавист. Новолунието ще задейства един развой на духовно и прочувствено филтриране, също така нараства заплахата от пострадвания, произшествия, насилия и непредвидими обстановки. Секстилът на новолунието с Уран ускорява възприятието за независимост, самостоятелност и рискован дух, само че може да донесе непредвидени промени на проектите и опциите.

В службата и вкъщи, връзките може да трансфорат тези места във военни зони. Опитайте се да не контролирате и да не налагате желанията си на другите. Бъдете по-внимателни, разбиращи и тактични, доколкото ви е допустимо. Избягвайте да сте измежду хора, които подронват вашата самонадеяност и са склонни да подлагат на критика и да ви внушават комплекси. Най-доброто нещо, което би трябвало да извършите, е по някакъв метод да се дистанцирате от това, което ви предизвиква ограничаване и напрежение, само че без да действате импулсивно и да казвате думи, за които след това да съжалявате. В тези дни към Новолунието ще надвиват страстите, а не логиката, не вземайте прибързани решения и не реагирайте импулсивно. Дайте си време да се успокоите и да вземете верните решения. Може за миг да се изплашите от скоростта на събитията, само че тя е в границите на потока. Каквото и да се случва, не губете оптимизъм. Ще откриете, че в този момент имате доста нови хрумвания и ще бъде невероятно да следвате тривиалното или да се придържате към вчерашното.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР