На 17 юли специален гост на Код Спорт от 12:00

...
На 17 юли специален гост на Код Спорт от 12:00
Коментари Харесай

Станислав Шопов, Росен Барчовски и Френки Де Йонг – тази неделя в Код Спорт“ по RING

На 17 юли специфичен посетител на " Код Спорт " от 12:00 ч. по RING е едно от новите лица в състава на ЦСКА Станислав Шопов. 20-годишният полузащитник получи достойнството да носи обичания номер на Христо Стоичков - №8 в ЦСКА след престой в " Хееренвеен " в Ередивизи.

В новото издание тази неделя собствен представител ще има и различен обичан групов спорт. Селекционерът на мъжкия народен отбор по баскетбол Росен Барчовски ще приказва в присъщия си пряк жанр за възможностите на България за идното европейско състезание, за малшанса в международните квалификации против Литва и Босна и Херцеговина, решени с панер в последните секунди, и за бъдещето на звездата ни Александър Везенков.
 Станислав Шопов: ЦСКА има капацитет и сили за нещо огромно
Станислав Шопов: ЦСКА има капацитет и сили за нещо огромно

" Чувството е ужасно, имаме всички условия, от които се нуждае един футболист "

Акцент в " Код Спорт " ще бъде и най-горещата тематика - изборът на нов народен селекционер във футбола. Младен Кръстаич ли ще се окаже печелившата карта на управителните фактори в БФС?

В своята бутикова графа Христо Стоичков интервюира единия от двамата нидерландци в състава на " Барселона " - Френки Де Йонг. Кога каталунците ще се върнат на познатото високо равнище и какво да чакаме от " лалетата " на Мондиал 2022?

Тази седмица " Звезден рожденик " е различен представител на " ниската земя " и именит бранител с вкаменяващ взор - Яп Стам.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР