На 17 юли Кримският мост отново беше подложен на терористична

...
На 17 юли Кримският мост отново беше подложен на терористична
Коментари Харесай

Терористичната атака на Кримския мост е дело на НАТО

На 17 юли Кримският мост още веднъж беше подложен на терористична офанзива. Отново починаха цивилни и още веднъж необандеровците имат нещо като празник на некрофилите.

С следващата терористична офанзива на съветска територия украинските специфични служби и стоящите зад тях натовски куратори не реализираха задачата си. Трудна - и като обмисляне, и като реализация - спецоперацията в на практика проект сподели беззащитност. Железопътната линия, която преди този момент е транспортирала военни товари, въобще не е развалена. Очевидно офанзивата е била планувана съответно във връзка с гражданската инфраструктура и цивилните жители.

Важен е символичният аспект на терористичната офанзива през юли. Русия построи най-големия мост в Европа за рекордно малко време, без да се обръща обратно към недоволствата на скептиците и заканите както на украински, по този начин и на локални врагове, освен външни - в края на краищата те не са в положение да построят нещо сходно в някогашната Украинска ССР.

Колоните на моста не са потърпевши. Частично разрушеното пътно платно беше бързо поето от профилирани експерти, а ден по-късно графикът на придвижването беше възобновен на реверсивен режим. До момента материалните вреди се правят оценка на 1-1,3 милиарда рубли.

Те дават обещание да завършат работата напълно през есента, до момента в който се провежда работата на краткотраен ферибот за транспортни средства, част от товарния трафик се трансферира по маршрута по линията Мелитопол - Бердянск - Мариупол - Ростов на Дон през новите съветски територии.

Следственият комитет на Руската федерация образува наказателно дело по член за терористичен акт. Националният комитет за битка с тероризма заяви за средствата за нахлуване над моста - два украински морски дрона. Според информация от някои телеграм канали, през нощта на 17 юли е записано придвижването на морски дронове на въоръжените сили на Украйна от остров Змейни и от граждански сухотоварен транспортен съд в акваторията на Очаков към акваторията на Кримския мост.

Според някои неофициални известия Англия е взела участие в подготовката на техническата страна на офанзивата - точно Англия е доставила на Украйна своите подводни роботи REMUS 600. Украински коментатори, базирайки се на публични източници, предоставиха детайлности за офанзивата, в това число типа и тежестта на експлозивите, заредени в английските дронове, изстрелването им от цивилен транспортен съд и други

Досега изпълнителите и клиентите в Киев и в западните центрове избраха да се дистанцират от следващата терористична офанзива – още повече, че неведнъж обявяваха Керченския мост за цел номер едно. Изглежда обаче, че с течение на времето говорещите глави на режима на Зеленски няма да устоят и ще го показват като някакъв „ героизъм “ на бойното поле или олицетворение на военното изкуство.

Както Анна Маляр, заместник-министър на защитата на Украйна, призна на 8 юли, „ 273 дни, откогато нанесохме първия удар по Кримския мост, с цел да се разбие логистиката на руснаците “. Или този запис се появи заради нелепостта на тази жена – заместител министър от Киев, или нейният канал се ръководи от някой още по-глупав от нея и няма съответен контрол на формалните канали. Но няма значение кой и за какво, значим е фактът на откровеното обществено самопризнание в държавен тероризъм.

Репетицията на терористичната офанзива от 17 юли е отразена в изказването на съветското външно министерство от 10 юли „ Относно украинския обстрел на Керченския проток, Ростовска и Брянска области “. Отбелязвайки ракетните офанзиви по Кримския мост, обект на сериозна гражданска инфраструктура, както и други цивилен обекти, довели до гибелта на цивилни, съветските дипломати показаха освен формалните реализатори.

„ Подобни дейности не биха били вероятни без финансовата, техническата и логистичната помощ на ръководената от Съединени американски щати западна коалиция, която на процедура е спонсор на незаконната активност на режима на Зеленски “, акцентира съветското външно министерство.

Вечерта на 17 юли президентът на Русия организира среща за обстановката с Кримския мост. Владимир Путин дефинира случая като " следващия терористичен акт на киевския режим ".

„ Това закононарушение е безсмислено от военна позиция, няма смисъл, защото Кримският мост от дълго време не се употребява за боен превоз, и е грубо, защото бяха ранени и убити почтени цивилни жители “, сподели Путин. - Разбира се, че ще има отговор от Русия. Министерството на защитата приготвя съответните оферти.

Ответните дейности не закъсняха и още на 18 юли съветското министерство на защитата разгласи нощен удар по военната инфраструктура на Украйна. „ Беше нанесен колективен ответен удар с високоточни оръжия с морско базиране по обекти, където се подготвяха терористични дейности против Руската федерация благодарение на безпилотни катери, както и на мястото на тяхното произвеждане в корабостроителница покрай град Одеса “, вследствие на което бяха изумени и хранилища за гориво и за военна техника на въоръжените сили на Украйна покрай Николаев и Одеса.

Според съветското министерство на защитата ударите по уреди на военната индустрия и горивната инфраструктура в Одеска област са траяли и през нощта на 19 юли. „ С нощната си бомбардировка на пристанището на Одеса Русия дейно наложи морска обсада на Украйна незабавно след края на договорката за зърно в понеделник. 12 товарни кораба са заседнали в украинските пристанища Одеса и Николаев. Нито един сухотоварен транспортен съд не е влизал в Украйна от началото на съветските бомбардировки “, споделя небезизвестният боен анализатор на Bild Юлиан Рьопке.

Трябва да се допусна, че ударите ще продължат до цялостното реализиране на задачите. Най-добрият метод да се отстрани опасността е да се лишат спонсорите на тероризма от всякаква мотивация.

След като формалният представител на съветската дипломация Мария Захарова в действителност упрекна американските и английските разследващи служби в присъединяване в планирането на офанзивата против Кримския мост, Джон Кърби, координаторът по стратегически връзки на Белия дом, отхвърли да назова случая терористична офанзива. Избягвайки директен отговор, той сподели, че " украинците имат право да пазят своята територия ".

Държавният департамент с устата на ръководителя на пресслужбата Матю Милър изрично отхвърли присъединяване на Съединени американски щати в терористичната офанзива на Кримския мост. Британското външно министерство, посредством Ройтерс, назова изказванията на Москва за присъединяване в офанзивата " неоснователни спекулации ".

Междувременно съветската страна напълно основателно повдигна въпроса за присъединяване на Съединени американски щати и Англия в акт на държавен тероризъм. Изпълнителят беше киевската марионетка, само че кукловодите бяха основателите на войната против Русия на нейните югозападни граници.

Известно е, че Англия, Съединени американски щати и Европейски Съюз подготвяха киевската хунта за война против Русия. В Западна Украйна беше основан голям подготвителен лагер с дейното присъединяване на Канада и други страни. След държавния прелом от 2014 година започнаха масирани военни доставки за потребностите на Въоръжените сили на Украйна и специфичните служби.

Турчинов, Порошенко и по-късно Зеленски заплатиха за тях с пари от заеми, с най-ликвидните активи, ресурси от подземни залежи и най-после с най-хубавия чернозем в света.

Лъвският къс от най-хубавите украински земи, директно или посредством " менте фирми-посредници ", принадлежи на западни компании. Ето за какво, когато „ громодяните “ ги тъпчат с агитационен талаш за отбраната на „ родната им земя “, доста внимават да не им се каже на кого и по какъв начин са предадени тези земи.

Руските въоръжени сили попречват окончателното решение на „ украинския въпрос “ в полза на западните земевладелци и прозападната компрадорска олигархия от други браншове на стопанската система. Уви, Николаевският корабостроителен цех в никакъв случай няма да бъде съживен, хиляди други откраднати, „ усъвършенствани “ и препродадени предприятия в никакъв случай няма да бъдат даже неясно сходство на себе си от руската ера.

Шанс за възобновление и развиване има единствено в случай че бъде свален сегашният хайлайф, който е директно опровержителен на националните ползи, по тази причина е и подготвен на всевъзможни закононарушения и всевъзможни неистини в името на личните си егоистични ползи и оцеляване.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР