На 17 юли децата, от Центъра за настаняване от семеен

...
На 17 юли децата, от Центъра за настаняване от семеен
Коментари Харесай

Дарители зарадваха децата от Центъра за настаняване от семеен тип в Берковица

На 17 юли децата, от Центъра за настаняване от фамилен вид за деца без увреждания в Берковица, получиха 10 нови колела за планинско колоездене, оповестиха от общината.
Дарението е от фондация „ За мемоари “ - София и е на стойност 3236.00 лева, а децата го одобриха с огромно неспокойствие.
Екипът на общественото заведение благодари за добротата и щедростта, които провокираха благополучие в детските очи. Изказват специфични благодарности и на представителите на фондацията – Кирил Велков, Николета Ангелова и дребния Васко. Господин Велков подари на всички деца своя авторска детска книга „ Маймунчето Васко “, която децата одобриха с признателност и интерес.
Фондация „ За мемоари “ е неправителствена организация, записана през 2021 година с съществена цел подкрепяне на подрастващото потомство. Всички действия на фондацията са директно свързани с развиването на младите в областта на спорта, изкуство и науката. Тя цели да предизвиква хората към деен и здравословен метод на живот, да основава условия за взаимопомощ сред българските жители и да спомага за построяването на общество с висока просвета и морални полезности.
Кампанията „ Купи спомен - подари колело “ е първата всеобща акция на фондацията
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР