На 17 януари златното момиче на Холивуд - Бети Уайт

...
На 17 януари златното момиче на Холивуд - Бети Уайт
Коментари Харесай

Комедийната актриса Бети Уайт навърши 99 години

На 17 януари златното момиче на Холивуд - Бети Уайт навърши 99 години.
Легендарната телевизионна звезда става известна с ролята си на Роус от сериал " Златни девойки ", стартирал през 1985 година. За ролята си тя е отличена с премия " Еми ". Бети взе участие в още доста продукции, измежду които сериалите " Жега в Кливланд " и " Дързост и хубост ", както и филмите " Предложението " и " Изгубеният Свети Валентин ".
Бети Уайт е родена на 17 януари 1922 година в Оук Парк, щата Илинойс. Кариерата й стартира през 1939 година, 3 месеца откакто приключва гимназия. Актрисата не стопира да приема работни задължения и през днешния ден, изявява се пред камера, озвучава анимационни филми и сериали.
Бети няма няма деца, само че има три брака, от които последният продължава 20 години до гибелта на брачна половинка й Алън Лъдън през 1981 година.

View this post on Instagram

Винаги е била известна като бранител на животните и е мечтала да стане лесовъд и горски рейнджър, макар че по това време кариерата на лесовъд не е била налична за дамите. Когато Уайт е на 88 години, Службата по горите в Съединени американски щати я назначава за почетен лесовъд.
Актрисата е дълготраен покровител на разнообразни природозащитни организации като Monterey Bay Aquarium, Wildlife Learning Center и Actors and Others for Animals.
С наближаването на огромния ден, представител на звездата показа, че актрисата е желала да направи огромно тържество, само че пандемията е трансформирала тези проекти. Подобно на мнозина ветеранката се е съобразила с рестриктивните мерки и потребността от изолираност, наложени поради коронавирусната пандемия. Бети Уайт прекарала празника вкъщи със скромна компания от най-близките й.

View this post on Instagram

Запитана по какъв начин тъкмо възнамерява да отпразнува 99-ия си рожден ден, комедийната звезда отговори: " Дори и да не ме бяхте попитали, щях да ви кажа. Тъй като не мога да търча 1,5 километра всяка заран поради пандемията, както нормално ще храня двете патици, които ме посещават ежедневно ", написа Българска телеграфна агенция.
Миналата година обичаната баба на Америка показа, че извънредно доста цени обстоятелството, че макар преклонната си възраст, се радва на положително здраве. Тя даже се пошегува, че поддържа младежката си форма с водка с мартини, макар че не я бива изключително в пиенето и рядко протяга ръка към чашката.

View this post on Instagram

Обикновено на рождения си ден Бети има десетилетна традиция да играе покер с близки приятелки. Желанието й тази година евентуално е Робърт Редфорд да ѝ се обади, с цел да ѝ честити специфичния ден. Когато навършваше 97 години, актрисата се пошегува, че това е единственият подарък, който би желала да получи. 
Двамата си партнират във кино лентата The Proposal, където Уайт влиза в ролята на бабата на Рейнолдс. През годините артистът неведнъж е приказвал за живота на кино легендата и каква диря е оставила тя в Холивуд.

View this post on Instagram

 Вижте кои са холивудските актриси с най-високо IQ Вижте кои са холивудските актриси с най-високо IQ
В актуалната всеобща просвета да си образован и добре просветен става все по-модерно и значимо – съвсем колкото привлекателния въ...
През 2016 година актрисата разкрива тайната на дълголетието и младежкия си външен тип. Тя изяснява, че всичко е обвързвано с любовта към животните. 
Тази година Бети Уайт приказва за рождения си ден пред списание " People " и споделя препоръки за това по какъв начин постоянно да намираме по-хубавата страна на живота:
" Аз не виждам към отрицателната страна. Позитивната е доста по-забавна. Бъдете положителни, тъй като негативизмът състарява “, споделя тя пред изданието.

View this post on Instagram

През годините актрисата стана в образец за това по какъв начин да живеем дълго и добре, трансформирайки се в национално и холивудско богатство. „ Благословена съм с положително здраве. Затова навършването на 99 е същото като навършването на 98 години “, споделя тя пред сп. " People ". Това, което към момента я държи бодра, е възприятието ѝ за комизъм.
 Най-очакваните филми за 2021 година Най-очакваните филми за 2021 година
Филмовата промишленост се оказа една от най-засегнатите от резултата на ковид през 2020г. Много от огромните студиа пренаредиха графици...
„ Никога не се взимайте насериозно. Може да лъжете другите, което аз не върша, само че в никакъв случай не би трябвало да лъжете себе си “.
Доближавайки се до 100-те години, Бети споделя елементарния си съвет за дълъг и благополучен живот.
„ Отново е възприятието за комизъм. Просто гледайте от позитивната страна на живота и забравете за отрицателната. Тя взима прекалено много от силата ви “.
Звездата се майтапи, че би трябвало да благодари и на сътрудника си, който непрекъснато ѝ дава задания и функции, с цел да я поддържа жива и ангажирана.

View this post on Instagram

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР