На 17-ти юни едно от най-значимите събития за електронна търговия

...
На 17-ти юни едно от най-значимите събития за електронна търговия
Коментари Харесай

VTEX стъпва на българския пазар с първото издание на European Digital Commerce

На 17-ти юни едно от най-значимите събития за електронна търговия в Източна Европа показва за първи път в България потребни практики и действителни проблеми от последната година.

Кирил Динов е управител за развиването на VTEX в Централна и Източна Европа. През последните 8 години той специализира в електронната търговия. Преди да заеме позицията във VTEX е бил търговски шеф в компанията Retargeting. Основен  основател и движещата мощ е на идното първо за България издание на  European Digital Commerce: Retail full speed Ahead - едно от най-значимите събития за електронна търговия в Източна Европа.

Компанията е водещ международен снабдител на търговски и пазарни софтуерни решения, които оказват помощ на марки, търговци на дребно и едро, както и на производители в разнообразни браншове да продават повече, да работят по-ефективно, да се уголемяват безпроблемно и да дават незабравимо потребителско прекарване посредством онлайн и офлайн каналите, в които оперират. Водещи търговски марки като Sony, Walmart, Whirlpool, Coca-Cola, Stanley Black & Decker, AB InBev и Nestlé, както и 2500 дейни онлайн магазина в 32 страни се доверяват на VTEX за ускорение и цифрово трансформиране на комерсиалния си бизнес.

Каква е задачата на European Digital Commerce? 

се организира през 2018 година в Букурещ, Румъния. Присъстваха представители на огромни компании за електронна търговия от Централна и Източна Европа, измежду които eMAG, Гугъл, Fashion Days, PayU, elefant, Vivre, както и на огромни търговски центрове, куриери, софтуерни решения и организации за разработка и внедряване. 

Основната задача на е да събере общественост на експерти и бизнесмени в областта на електронната търговия. Една от културните полезности на VTEX е да създадем екосистема за продан на потребни практики. Вече четири години конференцията построява мрежа от контакти и основава нови благоприятни условия. Събитието среща представители на огромни и сполучливи компании, които споделят опит и съответни проблеми от обстановката, в която се намира бизнеса им в дадения миг. Електронната търговия се развива стремително и задачата ни е да дискутираме трудностите и работещи практики за превъзмогването им. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР