На 17 септември служители на ЮЗДП ще почистят площи за

...
На 17 септември служители на ЮЗДП ще почистят площи за
Коментари Харесай

ЮЗДП чисти на 17 септември! Освобождават площи от повредена дървесина, подготвят се за залесяване

На 17 септември чиновници на ЮЗДП ще почистят площи за залесяване, освободени от развалена дървесина. В някои региони има гори, развалени от пожари, корояди, ледоломи, ветровали и други биотични и абиотични повреди. Пожарите, зародили през последните години, в зачителна степен повредиха българската гора. За да се пристъпи към зелесяване, е належащо развалените сектори да бъдат разчистени.

Служители на Централното ръководство на ЮЗДП избраха регион в териториалания обсег на Търговско предприятие „ ДГС Рилски манастир “. Там породи пожар предходната година и регионът сега се разчиства. Служители на Предприятието ще оказват помощ в разчистването и ще приготвят почвата за следващо залесяване. Работещите в териториалните поделения в обсега на ЮЗДП също ще чистят - на своята територия.
ЮЗДП поддържа самодейността „ Да почистим България дружно “ на бТВ, тъй като има вяра, че ние имаме по-голяма потребност от гората, в сравнение с от - от нас и всички дружно можем да помогнем за чиста околна среда!

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР