На 17 октомври от 11.30 часа в Мездра се проведе

...
На 17 октомври от 11.30 часа в Мездра се проведе
Коментари Харесай

„Водоснабдяване и канализация“ ООД – Враца проведе официална церемония „Рязане на лента“

На 17 октомври от 11.30 часа в Мездра се организира публична гала „ Рязане на лента “. Събитието бе проведено от „ Водоснабдяване и канализация “ ООД – Враца, в границите на план № BG16M1OP002-1.016-0002 „ Изграждане на ВиК инфраструктура на обособената територия обслужвана от „ Водоснабдяване и канализация “ ООД – Враца “, който се реализира с финансовата поддръжка на Кохезионния фонд на Европейски Съюз и националния бюджет посредством Оперативна стратегия  „ Околна среда “ 2014-2020г. 
Проектът е на обща стойност 56 928 620,05 лева
На мероприятието участваха регионалният шеф на област Враца Надя Донкинска, Владимир Бибов – член на управителния съвет на „ Български ВиК холдинг “ ЕАД, представители на общините Мездра и Бяла Слатина, реализатори на строителните обекти по плана, посетители, медии.
По време на събитието бяха показани изпълнените по плана действия и постигнатите резултати.
Реализацията на плана цели понижаване на здравния риск за популацията, възстановяване качеството на живот и повишение равнището на предоставяните ВиК услуги. Чрез развиване на ВиК инфраструктурата ще се реализира сходство с европейското и национално законодателство в бранша.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР