На 17 октомври няколко руски хеликоптера и системи за противовъздушна

...
На 17 октомври няколко руски хеликоптера и системи за противовъздушна
Коментари Харесай

Лондон: Ударите с ATACMS може да принудят Русия да изтегли командването си далеч от фронта

На 17 октомври няколко съветски хеликоптера и системи за противовъздушна защита евентуално са били изумени в Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Отбелязва се, че макар че все още няма удостоверение за степента на нанесените вреди, евентуално девет съветски военни хеликоптера в Бердянск и пет в Луганск са били унищожени. Украйна твърди, че за задачата е употребила обезпечените от Съединени американски щати за първи път.

Като се има поради, че съветските въздушни сили с закрепено крило досега са извънредно слаби, съветските отбранителни линии стават все по-зависими от силите с въртящо се крило на фона на продължаващата украинска атака.

Бердянск служи за съществена предна оперативна база на южната ос, която обезпечава както логистични, по този начин и нападателни/отбранителни качества.
 ISW: Украйна употребява ATACMS против съветски военни обекти
ISW: Украйна употребява ATACMS против съветски военни обекти

Кремъл притиска военните блогъри

Британското разузнаване показва, че в случай че информацията се удостовери, е доста евентуално тези загуби да окажат въздействие върху способността на Русия както да се отбранява, по този начин и да организира по-нататъшни настъпателни дейности по тази ос.

Като се има поради настоящето напрежение на съветското произвеждане на военна техника, ще бъде мъчно загубите да бъдат сменени в кратковременен до средносрочен проект.

Според английското МО тази загуба евентуално ще окаже и спомагателен напън върху съветските водачи и самолети, които към този момент съвсем несъмнено са изтощени. Ще зародят и проблеми с поддръжката заради ненадейно продължителната военна акция.

Има действителна опция този удар да принуди Русия още веднъж да изтегли своите оперативни бази и командни и контролни пунктове по-далеч от фронтовите линии , което ще усили тежестта върху логистичните вериги, предвиждат от английското разузнаване.
 Зеленски удостовери удари с ATACMS против съветската войска
Зеленски удостовери удари с ATACMS против съветската войска

И особено благодари на САЩ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР