На 17 ноември служителите на пенитенциарното заведение в Стара Загора

...
На 17 ноември служителите на пенитенциарното заведение в Стара Загора
Коментари Харесай

Протест на работещите в затворите в Стара Загора, Бургас и Варна

На 17 ноември чиновниците на пенитенциарното заведение в Стара Загора се включват в протестната акция на сътрудниците си от София със събрания навън.
В известие на Управителния съвет на Синдиката на чиновниците в пандизите в България, структурите на профсъюза показват като начален час на мероприятието – 09.00ч. (на входа на затвора/бариера).
Те ще изразят безапелационното си неодобрение във връзка с Бюджет 2018, други три пандиза ще последват образеца им в края на тази и началото на идната седмица, оповестиха от Синдиката на чиновниците в пандизите в България.
Служителите на регионалните градове Бургас и Варна също ще вземат участие в събранията навън. За понеделник 20.11.2017 година и 21.11.2017 година решение за събрания са взели в Бургас и Варна. Там с изключение на чиновници на пандизите също ще се включат и такива на затворническите общежития, следствените арести, правосъдна защита. Като часовете на осъществяване надлежно са – 17,00 ч.(Бургас), 12,00 ч.(Варна).
Конкретните претенции и претекстовете за взетото решение във са връзка с разискването на параметрите на Закона за държавния бюджет на Република България за 2018 и в частност този на Министерство на правораздаването за 2018 година
Исканията остават непроменени и се отнасят до гледище за финансово застраховане на активността на Групово дело „ Изпълнение на наказанията” и Групово дело „ Охрана”, застраховане на нужните средства за главно заплащане на личния състав, съпътстващите спомагателни заплащания с непрекъснат темперамент и други хонорари и заплащания за личния състав, равностойни на чиновниците на Министерство на вътрешните работи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР