На 17 ноември, когато ще е първото заседание на Централният

...
На 17 ноември, когато ще е първото заседание на Централният
Коментари Харесай

За първи път от 10 години ще видят Доган на живо - ще води лично заседанието на ЦС на ДПС

На 17 ноември, когато ще е първото съвещание на Централният съвет на Движение за права и свободи след оставката на ръководителя Мустафа Карадайъ, ще е първата обществена поява на Ахмед Доган. Това разгласи журналистката Валерия Велева, известна от десетилетия като близка до Доган, пред Българска национална телевизия.

Основният орган на партията ще види създателя и неин почетен ръководител онлайн за първи път от 10 години, някои негови членове - въобще за първи път.В Движение за права и свободи ще се върне това, че водачът е там, изслушва всички. Те го желаят.

Сега в Движение за права и свободи се изисква кандидатура, която да поправя вреди. Тази кандидатура е Пеевски, съобщи тя.

Движение за права и свободи няма да е патерица на която и да е власт, а ще влезе във властта след идващите парламентарни избори, когато и да са те. Идеята на тази реорганизация и рационализация на Движение за права и свободи е да стане втора политическа мощ. И на тези локални избори тя стана, а това се случи, откакто във втората част на акцията Пеевски влезе интензивно в структурите, а Карадайъ беше изтеглен, уточни още Велева.

Принципът на Доган е в никакъв случай да не клати лодката на страната, разяснява още журналистката.

Няма значимо парламентарно решение, под което да не стоят подписите на Кирил Петков, Бойко Борисов и Делян Пеевски. Това станало с признанието на парламенарните сили на непреодолимата роля на Движение за права и свободи и на Пеевски персонално. Те одобряват това освен като възможно, само че и като належащо, счита Велева.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР