На 17 май нашата загадка е свързана с едно от

...
На 17 май нашата загадка е свързана с едно от
Коментари Харесай

Познахте ли това момиче, което е спечелило десетки медали за България?

На 17 май нашата мистерия е обвързвана с едно от златните девойки на Нешка Робева. Тя остава в историята с това, че е единствената състезателка по художествена гимнастика, която е два пъти притежател на международната купа – през 1983 година в Белград и през 1986 година в Токио. Познахте ли я? Това е Лили Игнатова, а през днешния ден Sofia24.bg ще ви опише любопитни обстоятелства за нея. Има 19 златни, 12 сребърни и 2 бронзови оценки от европейски, международни шампионати и Световната купа с другите уреди и в многобоя.

Самата Лили призна в свои изявленията, че и до през днешния ден сънува кошмари, свързани с гимнастиката и по-специално с тежестта. След раздялата с дейния спорт Лили Игнатова сътвори лично студио за пластика и танци. През 80-те години се снима във кино лентата " АкаТаМус “, където извършва ролята на Агнеса. 

В началото на 90-те години тя се омъжи за маркиз Пиеро Жиралди. Няколко месеца след сватбата им маркизът е задържан. През 1994 година Жиларди получава два поредни инфаркта и умира.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР