На 17 март, редник 3-ти клас Марио Андреев Пейчев от

...
На 17 март, редник 3-ти клас Марио Андреев Пейчев от
Коментари Харесай

Ред. Марио Пейчев е героят на деня: Спасил пострадалите в зрелищната катастрофа край Благоевград

На 17 март, редови войник 3-ти клас Марио Андреев Пейчев от състава на 3-то бригадно командване, пътува по нормалния си маршрут от град Кюстендил към работното си място в град Благоевград.

Към 05:10 сутринта, на интернационален път E-79, посока град Благоевград, малко преди разклона за село Бело поле, редови войник Пейчев вижда спрели коли, пушек и блъсканица. Веднага стопира и вижда врязал се в мантинелата и в дирек аварирал пламнал автомобил. На мястото на случая има и други спрели коли и хора, които желаят да оказват помощ, само че никой към този миг не гаси все по-разгарящия се пожар в авариралия автомобил.

Редник Пейчев употребява пожарогасителя от автомобила си и стартира да гаси пожара от страната на пасажерите в колата,  с цел да могат да бъдат извадени на безвредно място.

Припомняме, че  рано сутринта в четвъртък, лек автомобил “БМВ” с 23-годишен лидер е самокатастрофира, като се е блъснал в мантинелата и дирек за осветяване на основен път Е-79, преди Благоевград.

След  удара  автомобилът се възпламенява, един човек  почина на място, втори е тежко ранен и в 7 ч. бе наведен в реанимацията на МБАЛ-Благоевград в положение на кома.

Вторият потърпевш е несъответстващ, към момента е в СПО. Тримата младежи са от неврокопско, от село Брезница и село Дебрен. Лекият автомобил, в който са пътували трима мъже от региона на Гоце Делчев, се е движил от Благоевград за София.

Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР