На 17 и 18 юни 2022 година в Ямбол ще

...
На 17 и 18 юни 2022 година в Ямбол ще
Коментари Харесай

Ямбол ще бъде домакин на третия кръг от Републиканския шампионат по пътна безопасност и приложно колоездене „Да запазим децата на пътя“

На 17 и 18 юни 2022 година в Ямбол ще се организира третият кръг от Републиканския шампионат по пътна сигурност и приложно колоездене „ Да запазим децата на пътя “.

Събитието е проведено благодарение на Община Ямбол, Областна администрация – Ямбол, Областния съвет на Български червен кръст – Ямбол, Национално придвижване по приложно колоездене „ Младежта за сигурност на придвижването “, Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Ямбол, Регионално ръководство на образованието – Ямбол, Съюз на българските автомобилисти – Ямбол и други.

На 17 юни, петък, в 14:00 часа ще стартира техническа конференция с ръководителите на участващите тимове от страната в зала „ Юбилейна “ на БЧК – Ямбол.

В 14:30 часа ще бъде сбъднат екипен тест на тематика „ Безопасност на придвижването по пътищата “, а в 15:15 часа всеки участник ще направи самостоятелен тест, с цел да покаже доколко е осведомен със Закона за придвижването по пътищата.

В 17:00 часа участниците ще положат на практика изпит по оказване на първа долекарска помощ.

На втория ден от мероприятието – 18 юни, събота, ще се състои формалното разкриване на Републиканския шампионат по приложно колоездене – в 9:00 часа пред Народно читалище „ Съгласие-1862 “ – Ямбол.

В 9:30 часа ще стартира дисциплината „ Майсторско ръководство на велосипед “, в 11:00 часа – „ Управление на колела в детско автоградче “. Двете дисциплини ще се проведат пред постройката на читалището.

В 13:30 часа ще бъдат оповестени резултатите от шампионата и отличените състезатели ще получат своите награди.

Съдийската бригада, която ще прави оценка състезателите, е в състав: шеф – инж. Митко Филипов от Ямбол, основен арбитър – инж. Христо Христов от София, секретар – контрольор Мария Ботева от София.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР