На 17 и 18 юни 2021 година УМБАЛСМ Н.И.Пирогов ще

...
На 17 и 18 юни 2021 година УМБАЛСМ Н.И.Пирогов ще
Коментари Харесай

Пирогов с кампания за кръводаряване на 17 и 18 юни

На 17 и 18 юни 2021 година УМБАЛСМ " Н.И.Пирогов " ще поддържа Националния център по трансфузионна хематология в напъните им да спасят живота на всеки, който се нуждае от кръвопреливане. Най-голямата незабавна болница в България всекидневно приема най-тежко потърпевшите при произшествия или други произшествия, чието лекуване доста постоянно постанова незабавно кръвопреливане.
 
В акцията могат да се включат: медицинският личен състав и чиновниците на болница " Пирогов ", техните близки и околните на пациентите ни, както и всеки, който желае да помогне на нуждаещ се от кръвопреливане. 
 
Кръводарителският пункт ще бъде ситуиран на втория етаж в болничното заведение и ще бъде с работно време от 08:30 до 13:30 часа. Достъпът до него ще бъде елементарен, а противоепидемичните ограничения ще бъдат спазвани прецизно. За да се избегнат скупчване и опашки, е належащо авансово записване на улеснената платформа. 
 
Кръводарителите би трябвало да са навършили пълноправие и да са до 65 години. Преболедувалите Ковид-19 могат да дарят кръв 40 дни след последния им позитивен тест. Ваксинирани с първа доза няма да могат да се включат. Това ще бъде допустимо 28 дни откакто им бъде сложена втора доза ваксина против Ковид-19.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР