На 17 декември в зала Универсиада“, близо 8 години след

...
На 17 декември в зала Универсиада“, близо 8 години след
Коментари Харесай

Fun Lovin' Criminals се завръщат дни преди Коледа с невероятно парти

На 17 декември в зала „ Универсиада “, близо 8 години след последното си посещение у нас, неостаряващите „ Гангстери “ от Ню Йорк ще зарадват своите почитатели, представяйки познати композиции от авторските си части в жанр хип хоп, рок, фънк, блус и даже джаз.
Повдигайки завесата за тях ще се натъкнем на следните любопитни обстоятелства:

Прякорът " Fast " на един от създателите на групата - басистът Брайън Лейзър, му е лепнат до момента в който посещава лекциите в университета Сиракуза, Ню Йорк. Всъщност той е редуциране на целия му псевдоним - Fastman. Колеги и другари го нарекли по този начин, тъй като Брайън говорел много бързо и от време на време било мъчно да следват диалога.



Като същински поданици на Ню Йорк, членовете на групата включват в албума си " Livin' In The City " няколко части свързани с офанзивите от 11 септември 2001 година Събитието оказва огромно въздействие върху музиката им от този интервал и по тази причина основават няколко извънредно меланхолични и мудни по отношение на техния жанр части: " Gave Up On God ", " Ballad Of NYC " и " Will I Be Ready ".

Вокалистът на групата, Хюи Морган в тийнейджърските си години постоянно има неприятности с полицията, поради бурния си манталитет. В последна сметка той би трябвало да избира между… пандиза и казармата. Избира второто и през 1991 в разгара на войната в Ирак е изпратен в Персийския залив. В момента Хюи се изявавя в радио шоу.



Групата приготвя забавни прекарвания с почитателите си през идната година, следва издаване на нов албум „ Another Mimosa “, който ще съвпадне и с честването на 20 -годишнината от основаването на вторият им албум.

Билети към момента може да намерите в мрежата на Ивентим.бг и партньорските вериги.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР