На 17 август на Бунарджика ще се проведе единствено по

...
На 17 август на Бунарджика ще се проведе единствено по
Коментари Харесай

Альоша посреща уникално ескейп предизвикателство

На 17 август на Бунарджика ще се организира само по рода си ескейп предизвикателство. То ще съставлява цялост от игри навън, в които участниците ще имат опцията да се състезават с други тимове и да разгадават логичен загадки, намирайки улики. Крайната цел ще бъде да се избяга за допустимо най-кратко време. Който успее да се оправи с това, ще има шанса да завоюва куп забавни награди.

За да се включат в събитието, играчите ще би трябвало да съберат тим от 2 до 4 души, като най-малко двама от тях би трябвало да са на възраст над 14 година Подходящи за задачата са сътрудници, семейство или пък другари, които са подготвени да потичат и помислят към 2 часа на едно от най-красивите пловдивски тепета. Не на последно място всички искащи би трябвало да са обути и облечени уместно. Участието в конкуренцията е изцяло гратис. Организаторите ще обезпечават вода и други изненади.

Ескейп предизвикателство, Код: Альоша е събитие, проведено по плана " Младежка обществена зона " на Фондация Национален алианс за работа с доброволци, част от Програмата на Пловдив - Европейска столица на културата 2019.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР