На 16 юни около 01.30 ч. на бул. Освобождение в

...
На 16 юни около 01.30 ч. на бул. Освобождение в
Коментари Харесай

Заловиха дрогирани мъже в Ловеч

На 16 юни към 01.30 ч. на бул. " Освобождение " в Ловеч, за инспекция от пътни служители на реда е спрян лек автомобил, с лидер 24-годишен, гражданин на града. Мъжът е тестван с техническо средство за приложимост на наркотични субстанции, като регистрирания резултат е позитивен за канабис и амфетамин.

Съставен му е акт за нарушаване на ЗДВП и му е публикуван ваучър за здравно проучване на кръвна проба. Водачът е арестуван за период до 24 часа и работа по случая не престават чиновниците на районно управление (на МВР) Ловеч.

22-годишен е арестуван за период до 24 часа в районно управление (на МВР) Ловеч, откакто вечерта на 16 юни е спрян за полицейска инспекция в града и е открито, че държи канабис с общо тегло с опаковките 34 грама и метамфетами с бруто тегло с опаковката -10.5 грама. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 354а от Наказателен кодекс и работата продължава.

В петък към 16.00ч., в ж.к. " Младост " в Ловеч за полицейска инспекция е спрян лек автомобил, с лидер 49-годишен мъж. Мъжът е тестван за приложимост на наркотични субстанции с техническо устройство «Дрегер», като резултата е бил позитивен за метамфетамин. Издаден му е ваучър за здравно проучване на кръвна проба и лицето е арестувано за период до 24 часа в районно управление (на МВР) Ловеч.  Работата по случая продължава.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР