На 16 юни 2022 г. деканът на Стопанския факултет на

...
На 16 юни 2022 г. деканът на Стопанския факултет на
Коментари Харесай

Деканът на Стопанския факултет доц. д-р Атанас Георгиев посети Hamad Bin Khalifa University в Education City, Катар

На 16 юни 2022 година деканът на Стопанския факултет на СУ „ Св. Климент Охридски “ доцент доктор Атанас Георгиев, дружно с ръководителя на Асоциацията на българо-арабските стопански камари (АБАИК) господин Ахмад М. Алаеддин, посети Hamad Bin Khalifa University в изследователския комплекс Education City в Катар.

По време на визитата бе извършена и работна среща с президента на HBKU доктор Ахмад М. Хасна и с Директора на Иновационния център към HBKU доктор Надир Йълдъръм.
 HBKU-FEBA
Университетът HBKU, член на Катарската фондация за обучение, просвета и развиване на общността (QF), е учреден през 2010 година, с цел да продължи да извършва визията на QF за отключване на човешкия капацитет. HBKU е университет за научни проучвания и следдипломно образование, който работи като катализатор за позитивна промяна в Катар и района, като в същото време има световно влияние. Той е кръстен на шейх Хамад бин Халифа Ал Тани, някогашен емир на Катар. HBKU е основан в Education City в Доха.

Срещата се състоя по време на посещаване на бизнес делегация в Катар за първия българо-катарски бизнес конгрес, проведен от АБАИК, Българската търговско-промишлена палата и Катарската камара.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР