На 16 януари 2018 година се проведе второто заседание на

...
На 16 януари 2018 година се проведе второто заседание на
Коментари Харесай

Локомотив подкрепя кандидатурата на Борислав Михайлов

На 16 януари 2018 година се организира второто съвещание на УС на ФК „ Локомотив 1927 “ за годината. Ръководството на футболния клуб е единомислещо и поддържа кандидатурата на Борислав Михайлов за Президент на БФС за още един мандат, оповестяват от клуба. На идния конгрес през февруари, клубът ще бъде представляван от Президента на тима – Тодор Георгиев /Теди Джорджо/. По време на срещата бе регистрирано положителната работа и взаимоотношение с Борислав Михайлов и екипа на БФС, както и положителната организация и активност от управлението на аматьорската лига на БФС, в лицето на Румен Вълков и Александър Шатровски.

През годините топлата връзка на клуба и положителната работа със ЗС на БФС Велико Търново и Оценка за съвместимост на БФС Габрово спомогнаха за развиването на ДЮШ и провеждането на десетки футболни шампионати с районен и народен мащаб, конгреси, лагери и образования на съдии в предбалканското градче. От тази година в програмата и календара на БФС са заложени и двата детски футболни шампионата в Дряново – Великденски футболен шампионат през април и Коледен футболен шампионат през декември за развиването и популяризирането на детско-юношеския футбол в България.

Целогодишно в обновените спортни бази в Дряново и село Царева Ливада се провеждат и организират шампионати и за девойки до 12, 15 и 17 години за развиване и разпространение на девическия футбол района и в страната. През 2009г. Борислав Михайлов е единствения президент на БФС, който е посетил дряновските железничари, на които подари цялостна екипировка, футболни топки и аксесоари за цялата школа. Президента на клуба Тодор Георгиев организира среща с Бончо Генчев и Георги Трендафилов, на която заявява цялостната поддръжка и пожела триумф на Боби Михайлов на идния конгрес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР