На 16 ноември започна обучението на доброволците от Детските полицейски

...
На 16 ноември започна обучението на доброволците от Детските полицейски
Коментари Харесай

Полицаи и специалисти учат деца от Варна и областта на социални умения

На 16 ноември стартира образованието на доброволците от Детските полицейски ръководства по модул „ Социални умения ”. Социални служащи от „ Център за социална поддръжка ” – Варна стартираха курса с тематиката „ Как по-добре да работим в група ”, оповестяват от пресцентъра на ОДМВР в морския град.

Чрез разнородни ролеви игри, извършения и полемики се развиват уменията за наблюдение на взаимоотношенията в група. Целта е да се затвърждава позитивната настройка към груповата работа посредством основаване на условия за прекарване на триумф и задоволеност от изпълнени задания. Изследват се опита и визиите на децата за подпомагащите и затрудняващи груповата работа фактори. Заниятия досега са се провели в ОУ „ Васил Априлов ” и ОУ „ Георги Сава Раковски ”.

Продължава образованието на децата от модул „ Безопасност на придвижването по пътищата ”, както и прочувствените им срещи с Джони - служебното полицейско куче.



Тази година Джони има собствен асистент - Ерик. Той е 5-месечена немска овчарка, която е запонала своето в началото образование за служебно полицейско куче. До навършване на една година Ерик ще се учи от по-опитния си сътрудник, а по-късно ще бъде изпратен на полицейска школа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР