На 16 ноември 2023 г., от 18:30 ч., в залата

...
На 16 ноември 2023 г., от 18:30 ч., в залата
Коментари Харесай

Узнай тайните за НЛО

На 16 ноември 2023 година, от 18:30 ч., в залата на Сити Марк Арт Център в гр. София (бул. „ Янко Сакъзов “ 30) ще се организира лекция и сказка с бразилеца Жуселино Нобрега да Лус, ясновидец, който читателите ни познават от броя ни за пророческите сънища и други остарели и нови публикации. 
Той ще разбули воала на галактическите цивилизации: истината за случая „ Розуел “, случая „ Варжиня “ и други прояви и контакти, както и ще ни показа знанието си по отношение на бъдещите срещи на хората с извънземните. Мероприятието ще даде опция и за въпроси от публиката към пророка, което ще направи срещата още по-вълнуваща и жива. Ден по-рано можете да гледате Жуселино Нобрега да Лус и в нашето ежеседмично предаване „ LIVE в 8 “ във фейсбук страницата ни онлайн и също да зададете своите въпроси в мненията, с цел да участвате в диалога с него. 
Сънищата на бразилския медиум идват тъкмо както тези на елементарните хора – непредизвикани. Когато „ провижда “, спейки, той става част от събитието, гледа го от вътрешната страна, не е далечен наблюдаващ, само че не е и директен участник. Той е единственият оракул, който с изключителна акуратност дава датата, на която ще се случи обещано събитие. През годините написа безчет писма, с цел да предизвести хора или институции за наближаващи рискове. Става изключително прочут с писмото си до лейди Даяна, на което тя му дава отговор и в което той я предизвестява за последвалата покруса. 
Билети за събитието може да закупите тук, на място в редакцията на Списание 8, както и на касата на Сити Марк Арт Център.  Пълната стратегия за събитията и срещите с Жуселино Нобрега да Лус по време на престоя му в България през ноември вижте тук. 
Жуселино Нобрега да Лус е роден на 7 март  1960 година в провинция Парана в Бразилия в оскъдно семейство. Между 5 и 7-годишна възраст има доста проблеми поради необясними за родителите му прояви на психическа интензивност. На 9-годишна възраст сънува първия си оракулски сън за бъдещо събитие. Майка му го води дълги години по лекари, психолози и екзорсисти. До 13-годишна възраст той споделя на фамилията си своите сънища, които татко му записва. След навършване на 13 години, неговите духовни водачи го насочват да написа писма до хората, чиито ориси вижда в съня си или до обособени лица и политици, които могат да повлияят на огромни групи от хора. Писмата постоянно се изпращат по пощата с противоположна квитанция.
Жуселино е също по този начин е и изявен нравствен врач. Хиляди хора, допрени от неговите ръце, са трансформирали живота си в положителна посока. „ Нашето бъдеще не е предопределено, то не е издялано на камък “, обича да припомня Жуселино. С всяко свое решение ние променяме бъдещето си и значително бъдещето и на близките. Затова би трябвало да пазим мислите и решенията си чисти и да бъдем будни, да се питаме дали в случай че постъпим по даден метод, може да навредим на някого.

Вземи билети ТУК
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР