На 16 ноември 2017 г. Серина Уилямс и Алексис Оханян

...
На 16 ноември 2017 г. Серина Уилямс и Алексис Оханян
Коментари Харесай

Специалният ден на Серина и Алексис

На 16 ноември 2017 година Серина Уилямс и Алексис Оханян станаха законни брачен партньор и брачна половинка на блестяща, само че и нетрадиционна женитба. Двамата са от обичаните ни звездни двойки, които несъмнено знаят какъв брой от персоналния си живот да споделят и по какъв начин тъкмо да го създадат.
 Серина Уилямс, Champion
На какво желае да ни научи Серина Уилямс

И по какъв начин тъкмо ще го направи

Вчера те означиха четвъртата си годишнина като съпрузи . Съоснователят на Reddit пръв разгласява в профила си в Instagram фотоси от сватбата, към която добави и малко обръщение.

" Преди четири години ти ме направи най-щастливия мъж на света и нашето малко семейство продължава да ме кара да се усещам признателен всеки ден. 16 ноември постоянно ще бъде специфичен ден за нас. Честита годишнина, Серина. Благодаря ти, че донесе това благополучие на име Олимпия в нашия живот, макар че постоянно заспиваш по време на нашите кино вечери ", написа Оханян.

Уилямс също не пропусна да означи мотива и разгласява няколко фрагмента от фамилния списък. " Четири години по-късно на този специфичен ден. Имам толкоз доста занимателни мемоари. Алексис прави всеки ден специфичен. Честита годишнина ", написа тенисистката.

Серина и Алексис се срещат през 2015 година, сгодяват се на идната, а към този момент шест години са все по този начин влюбени и щастливи - даже и повече от първоначално, тъй като всеки ден дружно им носи нови страсти и мемоари, предава Daily Mail.
 Серина Уилямс, Алексис Оханян, Олимпия и новите им фамилните фотоси
Трудният избор на Серина Уилямс

Любовта се носи във въздуха

Освен че несъмнено им е занимателно, двамата са си и огромна опора. Както Уилямс нееднократно е казвала, бракът изисква старания и време, а в основата му са връзката и разбирането . Очевидно с Оханян са усвоили добре тези умения и връзката им е за образец.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР