На 16 март Силви Вартан даде начало на последното за

...
На 16 март Силви Вартан даде начало на последното за
Коментари Харесай

Едва месец ни дели от последния концерт на Силви Вартан у нас

На 16 март Силви Вартан даде начало на последното за кариерата ѝ турне - " Forever Sylvie ".

Концертът се организира в препълнената зала " Le Grand Rex " в Париж, а страстта и аплодисментите не стихнаха даже след последния бис на иконичната френска изпълнителка. Следващата спирка на певицата е скъпата на сърцето ѝ България.

Тя ще се срещне с българската аудитория в два специфични концерта- първият във Варна на 19 април в Двореца на културата и спорта, а вторият на 21 април в София в зала 1 на НДК. Турнето ще продължи с Русия, Япония, Белгия и Италия.

„ България, чакам с голямо неспокойствие тази наша среща! Искрено съм щастлива, че се връщам. За мен постоянно е наслаждение. Очакват ни два незабравими концерта, в които ще върнем спомените си за отминалите дни. Ще споделя с вас песни от всички мои албуми до момента, както и най-новите ми творби. Очаквам ви “, споделя Силви Вартан единствено месец преди концерите ѝ в България.

" Forever Sylvie " e турнето, с което най-известната международна звезда от български генезис ще се срещне със своите почитатели за последно. Концертите ще включват и специфична част, отдадена на първата обич на певицата – Джони Холидей. Очаква се продукцията да е най-мащабната и впечатляваща досега.

Билетите са в продажба в бензиностанциите OMV, мрежата на Eventim и Ticketportal, билетен център НДК и на касата на ДКС Варна на цени от 50 до 120 лв..
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР