На 16 март /събота/ от 19 ч. в зала Арена“

...
На 16 март /събота/ от 19 ч. в зала Арена“
Коментари Харесай

Фондация „Александър Русев“ ще отбележи 10 г. от своето основаване с благотворителен концерт

На 16 март /събота/ от 19 ч. в зала „ Арена “ ще се състои благотворителен концерт в поддръжка на Фондация „ Александър Русев “. Събитието се провежда по случай 10 година от нейното учредяване, а събраните средства ще отидат за построяването на водно-рехабилитационен център за деца и възрастни с ментални и физически усложнения. В концерта ще се включат Б.Т.Р., Невена Цонева и русенската група ПоПоКАТЕ5л.

Събитието ще означи уместно активността на основателя на фондацията Илиян Илиев – Скури, оказал помощ на стотици деца със специфични потребности. От 2016 година насам той дава безвъзмездни водни занимания с лечебна и рехабилитационна устременост в басейна, намиращ се в постройката на Спортното учебно заведение в Русе. За да се усили интензитетът на заниманията и да се обезпечи качествена терапия за деца и възрастни, желанието на фондацията е да развива активността си в обособен профилиран център. През 2023 година Общинският съвет поддържа предлагането на кмета Пенчо Милков за учредяването на безсрочно безплатно право на градеж в интерес на Фондация „ Александър Русев “ за построяването на водно-рехабилитационен център за хора в неравностойно състояние. Проектът планува построяването на двуетажна постройка, находяща се на ул. „ Руй планина “ в Русе, с обща повърхност от 3800 м2.

Зрелищният концерт ще събере в Русе звезди от българския шоубизнес, които застават зад благородната идея. Те ще изпеят обичаните на публиката свои песни онлайн.

Билети за събитието могат да бъдат закупени на касата на зала „ Арена “ / бул. „ Липник “ 3/, на касата на „ Милков сервиз “ /ул. „ Борисова “ 40/ и на касата на Доходното здание.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР