На 16 март Меркурий навлезе в знака на Риби. Започва

...
На 16 март Меркурий навлезе в знака на Риби. Започва
Коментари Харесай

Меркурий в Риби: Настъпва непредсказуемост, но шестото чувство ще струва стократно повече от разума!

 На 16 март Меркурий навлезе в знака на Риби. Започва интервал, когато логиката неизбежно ще подвежда, а плановете, основани на точни калкулации, ще са с непредсказуеми резултати.

Докато Меркурий е в Риби, доверието към шестото възприятие ще коства повече от разсъдъка.

И най-важното е, че в същото време би трябвало да мълчите. Делата ви ще се развиват доста по-добре, в случай че не разказвате на никого за тях.

Може да се случи и по този начин, че да мълчите по друга причина: няма да имате задоволително думи, с цел да изразите всичките си усеща. Ето за какво в интервалите, когато Меркурий е в Риби, броят на участниците в курсовете по живопис, музика, танци се усилва – хората търсят метод да изразят страстите си посредством творчество.

Но даже концепцията да пишете лирика или музика да не ви подхожда, четенето на текстове на други хора и слушането на обичаната ви музика, за вас ще бъде огромно наслаждение.

Друго продуктивно занятие от 16 март е гадаенето. Можете да се свържете с Космоса и да получите отговори на най-сложните въпроси, които ви вълнуват.

А в случай че вашите езотерични качества са дребни и контактът с Висшия разсъдък не работи, тогава най-малко ще се свържете със личното си подсъзнание и   по този начин също ще можете научите доста потребни неща.

За работа с подсъзнанието са подобаващи медитации и гадаене върху метафорични асоциативни карти.

Под въздействието на Меркурий в Риби, в живота ви ще пораждат повече секрети, недоизказаности, странни обстановки и секретни диалози.

Но би трябвало да се регистрира, че Меркурий към този момент бе в Риби неотдавна, през февруари, а по-късно стана назадничав и напусна знака. Така че в този момент ще се появят освен нови секрети, само че и ще изплуват заплетени истории от преди месец.

И е доста добре, че Меркурий съумя да бъде назадничав. Благодарение на тази обстановка те се трансформираха ненапълно и вие имате нови хрумвания за тяхна сметка.

Затова в този момент погледнете на объркването от различен ъгъл и ще видите нещо, което не сте забелязали първоначално.

КАКВО ДА НЕ съдебна експертиза ПРАВИ?

Не се предлага да се занимавате с каузи, изискващи деловитост, внимателност, точни обстоятелства, математически калкулации и акуратност. Мислите ви ще продължат да плават някъде надалеч, ще ви бъде мъчно да се концентрирате върху на практика въпроси.

КАК ЩЕ съдебна експертиза РАЗВИВАТ ДЕЛАТА НА РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ?

Близнаците и Девите ще понесат този интервал най-трудно.

Те ще бъдат комплицирани от изобилието от непроверена информация, клюките и интригите във вътрешния им кръг, непрестанно нарушение на проектите заради обстоятелството, че някой се е оказал прекомерно ленив, отказал се е от контракта или не всичко е схванал.

Риби и другите знаци на Водната буря – Раци и Скорпиони – ще се усещат най-добре от всички.

Те добре усещат силата на Меркурий в Риби, схващат какво е да се крие информация, да четат сред редовете, да слушат интуицията си и да включат въображението си.

Колкото и да е необичайно, това е положително време за Телец и Козирог.

Животът им е дотолкоз постоянен и проведен, че объркването, провокирано от Меркурий в Риби, няма им навреди съществено. Но в техния удобен, изчерпателен живот ще се появи повече романтика. Вдъхновението ще им разреши да видят нови хоризонти, в това число в чисто практическите сфери на живота.

Нови фантазии и житейски цели се появят у Стрелците

Те така и така не са лишени от оптимизъм, а в този момент фантазиите им за агресия ще станат безгранични: те ще решат, че могат да завладеят Космоса, океана и петото измерение, в допълнение. У доста Стрелци ще се разсъни интерес към духовни и езотерични познания, логика на психиката, самопознание.

Естетиката на сегашния интервал ще се усети добре от Везните.

От разнообразието с прояви на Меркурий в Риби, те ще отбележат единствено това, че в близост има повече романтика и поетичност.

Водолеите постоянно ще попадат в комплицирани обстановки. Текущите задания ще им се наложи да вземат решение по изцяло разнообразни способи от тези, с които са привикнали. Но може би това ще обогати техния интелектуален опит.

Най-малко Меркурий в Риби ще засегне Овните и Лъвовете. Може би тъй като по принцип малко ги засягат меркурианските сфери на живота.

източник esotericblog

 

 

Пътят, наименуван „ след това “, води до място, наречено „ в никакъв случай “!

 

Пътят, наименуван „ след това “, води до място, наречено „ в никакъв случай “ … Затова през днешния ден яжте от чиниите за „ специфични мотиви “, пийте от най-красивите чаши и носете най-хубавите си облекла и бижута. Не…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР