На 16-и ноември /сряда/ от 10.00 до 13.00 часа в

...
На 16-и ноември /сряда/ от 10.00 до 13.00 часа в
Коментари Харесай

БАЕЗ, ББР и ИАНМСП със съвместен форум в Русе

На 16-и ноември /сряда/ от 10.00 до 13.00 часа в Гранд хотел Рига ще се организира конференция, представяща някои от най-новите застрахователни решения, банкови артикули и начинания за българския бизнес.

Тя е проведена от държавните Българска организация за експортно обезпечаване (БАЕЗ) ЕАД, Българска банка за развиване (ББР) ЕАД и Изпълнителна организация за поощряване на МСП (ИАНМСП). Целта на форума, който се осъществя и със съдействието на Областната администрация, е подкрепяне на родните компании, които срещат усложнение в намирането на решение за отбрана, ръководство или разрастване на капацитета на своя бизнес. Според регионалния шеф Анатоли Станев сходни начинания дават доста добра опция за разрешаване на основни проблеми пред всеки бизнес, а в същото време са и причина за изсветляване на капиталовата среда в страната.

По време на мероприятието ще бъдат презентирани всички познати застрахователни артикули на БАЕЗ с обсег: търговски опасности в страната и в чужбина, търговски и политически опасности за страни отвън Европейски Съюз и Организацията за икономическо сътрудничество и раз, финансови опасности по заеми и финансирания, вложения и гаранции с проявяване на територията на страната. Освен това участниците ще могат да се срещнат с изцяло новаторски застрахователни решения, като застраховка на търговски покупко-продажби на микро и дребни предприятия, както и застраховка, предопределена за отбрана на кредитни покупко-продажби на дребни и междинни предприятия за оборотни средства. Специално внимание ще бъде отделено и на обезпечаването на застрахователно покритие под формата на Гаранция на български компании пред задгранични бенефициенти за присъединяване в търг, осъществяване на контракт, поддръжка или предплатено заплащане, като опция на банковите гаранции. Фокус ще бъде подложен и върху застраховките „ Гаранции “, които се смятат за доста по-удобна за компаниите опция на банковите гаранции за осъществяване на контракти по Закона за публични поръчки.

В рамките на програмата ще бъдат показани и опциите на ББР за капиталово и оборотно финансиране, заемите за енергийна успеваемост, също и новата стратегия за софтуерна рационализация на дребните и междинни предприятия.

Регистрацията в събитието е безвъзмездна и присъствено присъединяване може да бъде декларирано на следния линк:.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР