На 16 декември в El Capitan Theater в Лос Анджелис

...
На 16 декември в El Capitan Theater в Лос Анджелис
Коментари Харесай

Краят на сагата „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ с поразителна гала премиера

На 16 декември в El Capitan Theater в Лос Анджелис се състоя грандиозната международна церемония премиера на Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър – нетърпеливо предстоящата кулминационна точка на най-вълнуващата фантастична поредност в историята на киното, белязала живота на няколко генерации фенове и кинотворци.

Кулминация, която поставя завършек на емблематичната история на Скайуокър, почнала през далечната 1977 година с революционния Междузвездни войни: Нова вяра, който промени вечно образа на филмовата промишленост. На забележителното празнично събитие участва креативният екип на кино лентата в лицето на режисьора Дж. Дж. Ейбрамс, продуцента и изпълнителен шеф на Lucasfilm Катлийн Кенеди, композиторът на музиката – живата легенда Джон Уилямс, младите звезди Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Джон Бойега и Оскар Айзък, както и ветераните Марк Хамил, Били Дий Уилямс, Антъни Даниелс и Иън Макдърмид.

Към тях се причислиха Кели Мари Тран, Йонас Суотамо и новите попълнения във кино лентата Наоми Аки, Ричард Е. Гранд и Кели Ръсел. По синия килим минаха още любимците на почитателите Трипио, R2-D2, D-O, Чубака и безброй стормтрупъри, съпроводени от звезди от ранга на Харисън Форд, Стивън Спилбърг, Джон Фавро, Доминик Монахан, Кевин Смит, Спайк Лий и още доста други изтъкнати персони от шоубизнеса. Сред гостите бяха и най-верните и нетърпеливи почитатели на далечната вселена, жадуващи да се допрян до обичаните си герои и първи да споделят финалното им премеждие в зрелищния и извънредно прочувствен завършек на историята. Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър ни води една година след събитията в Последните джедаи. Рей, Фин, По и последните останки от Съпротивата се готвят за решаващо сблъскване със силите на Първия ред и се изправят пред лицето на най-голямото зло, олицетворено от завръщането на император Палпатин. Епичната борба ще се води както в безкрайните простори на галактиката, по този начин и надълбоко в душите на познатите ни герои, всеки от които би трябвало да надмогне своите вътрешни демони. Режисьор на Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър е Дж. Дж. Ейбрамс, който се завръща към поредицата след феноменалния триумф на Междузвездни войни: Силата се пробужда. Ейбрамс е и съсценарист на кино лентата дружно с носителя на „ Оскар “ Крис Терио (Арго). Композитор е Джон Уилямс, написал музиката за всяка една част от сагата Междузвездни войни от Нова вяра (1977) насам. В функциите са познатите от предходните епизоди Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Джон Бойега, Оскар Айзък, Лупита Нионг‘о, Донал Глийсън, Кели Мари Тран, Йонас Суотамо, Били Лоурд и ветераните Марк Хамил, Били Дий Уилямс, Антъни Даниелс и Кари Фишър. Към тях се причисляват новите попълнения Наоми Аки, Ричард Е. Гранд и Кели Ръсел. Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър идва в кината от 20 декември на 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия. Най-нетърпеливите почитатели обаче ще могат да се насладят на епичния завършек на емблематичната сага ден по-рано – на 19 декември, на специфични предпремиерни прожекции. Нека Силата бъде с вас.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР