На 16 декември 2014 г. Опиц излезе от затвора предсрочно.

...
На 16 декември 2014 г. Опиц излезе от затвора предсрочно.
Коментари Харесай

Иконописецът Опиц Е Бил Там. Това, Което Разкри За Драмата С Д-Р Димитров Разтърси Цяла България: Лекарят Е Действал При

На 16 декември 2014 година Опиц излезе от пандиза предварително.

Йордан Опиц следи в елементи случая на пловдивския рентгенолог. Не е обезверен в поддръжката си към лекар Димитров макар новите обстоятелства, изнесени от прокуратурата.

Стана ясно е, че крадецът не е нахлувал в жилището на доктора, а децата и жена му въобще не са били вкъщи. По тези аргументи прокуратурата отхвърля версията за неизбежната защита.

Двата случая – неговият и този на доктора, си наподобяват, твърди Опиц. Влизане на апаш, а след това пукотевица.

" Отнемането на човешки живот не е целесъобразно. Но отново загатвам – зависи при какви условия. И се извинявам, и не се извинявам. Получих си заслуженото. Изтърпях си наказването ", разяснява иконописецът.

Той приканва за смяна в законодателството. " Никой няма право да ти влезе в дома. И в двора. Това е частна благосъстоятелност. Строено е с кръв, с пот, с труд. Да, упрекнаха ме за ликвидиране. Бях в пандиза, излежах си присъдата, очаквам реабилитация. Дано да доживея. Но пред целия български народ го споделям – повтори ли се – ще направя същото. А доктора – него го извинявам. Определено, в случай че би трябвало ще се подпиша. И в случай че би трябвало, поради него аз ще ида да лежа. Щото аз съм непотребен. А той е доктор ", сподели още Опиц.

Според него страната незабавно би трябвало да откри решение на казуса с кражбите, с цел да не се постанова да влизат в обстановки на неизбежна защита.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР