На 16 август Кралицата на поп музиката Мадона стана на

...
На 16 август Кралицата на поп музиката Мадона стана на
Коментари Харесай

Скандалният рожден ден на Мадона

На 16 август Кралицата на поп музиката Мадона стана на 64 години. Връщайки се към корените си, Мадона се насочи към Сицилия, където първо посрещна персоналния празник на сина си Роко, а няколко дни по-късно и своя личен.

Роко навърши 22 година на 11 август, до момента в който майка му означи 64 година преди броени дни. Тъй като едвам пет дни разделят двете им празненства едно от друго, те вземат решение да ги слеят. Младият мъж, е едно от двете биологични деца на Мадона от някогашния ѝ брачен партньор Гай Ричи.

Изпълнителката не пропусна да разгласява в своя Instagram профил голям брой фотоси, с които разкри на милионите си фенове по целия свят тържеството, обединило двата хубави мотива в едно.

" От един лъв за различен подобен! Честит рожден ден, Роко ", гласят думите ѝ към обявата.

Виждаме, че за специфичната вечер Мадона е събрала голям брой посетители на дълга маса под звездното небе на Сицилия.

Малко преди този момент тя показа видео, илюстриращо пътуването им до грандиозното имение на острова. По всичко проличава, че с Роко по никакъв начин не скучаят, тъй като не стопират да пеят и танцуват дружно. Те обаче надалеч не са сами, защото неразделно с тях са и близначките Естер и Стела, които Мадона осинови преди няколко години.

Освен по този начин нареченото " фамилно " празненство обаче, Мадона реши да си спретне и друго - диво, щуро и скандално, единствено както тя си знае и ни накара да се усещаме по този начин, като че ли още веднъж е 2003 година

Мадона ни напомни за емблематичната си целувка с Бритни Спиърс на сцената на Видео музикалните награди на MTV, като разгласява видео, на което я виждаме да целува с език две свои приятелки на задната седалка на автомобила, с който пътуват.

" Целувки за рожден ден с моите кучки ", озаглави тя клипчето, което образно показва по какъв начин групата продължава празненствата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР