На 16 април във Варна ще бъдат достъпни офертите на

...
На 16 април във Варна ще бъдат достъпни офертите на
Коментари Харесай

Отварят на 16 април офертите за двата нови кораба на ВМС

На 16 април във Варна ще бъдат налични офертите на компаниите, които вземат участие в състезанието за два нови мултифункционални патрулни кораба за потребностите на флота. Междуведомствена комисия ще стартира да преглежда офертите на корабостроителните компании, сподели командирът на Военноморски сили контраадмирал Митко Петев преди показване на разбора за подготовката на бойния флот през предходната година.

На отчетно заседание участва зам.-началникът на отбараната вицеадмирал Емил Ефтимов. Според решението на Министерски съвет от 2016 година участниците в състезанието за нови кораби са седем. Сред тях са две компании от Германия, по една от Испания, Франция, България, Холандия и Италия, посочи командирът на Военноморски сили.

„Обстановката в Черно море е естествена. Не е казус наличието на американски кораби на наши съдружници в Черно море. Ние работим дружно. Проведе се планомерна подготовка. Тези визити са резултат на доста деликатно обмисляне, разбор. Работим в групов формат и използваме всяка опция, с цел да развиваме и усъвършенстваме нашите качества, сподели вицеадмирал Ефтимов.

К.д.п. Никифор Герчев, който е ръководител на доброволческата организация за морско търсене и избавяне „ Булсар ”, направи подаяние на Хидрографска работа и спешно избавителния отряд на Военноморските сили -ценни атласи на международните океани от 70 година на предишния век, които са съветско издание.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР