На 16-17 януари вицепремиерът и министър на външните работи Мария

...
На 16-17 януари вицепремиерът и министър на външните работи Мария
Коментари Харесай

Вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел ще участва в 54-тото издание на Световния икономически форум в Давос, Швейцария

На 16-17 януари вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел ще бъде в Давос, Швейцария, където ще вземе присъединяване в 54-тото издание на Световния стопански конгрес.
 
Вицепремиерът ще направи изявления в три основни полемики на форума. На 16 януари вицепремиерът ще взе участие в панелните полемики " Бизнес причините за разширението на Европейски Съюз "  и    " Инициативата " Три морета " като мотор за икономическия напредък ".
 
На 17 януари Мария Габриел ще взе участие в кръгла маса на тематика " Глобален стопански тинк-танк ", проведена от Блумбърг.
 
 Годишна среща в Давос Годишна среща в Давос Източник: Пресцентър на Министерство на външните работи
В рамките на присъединяване на вицепремиера в Световния стопански конгрес са включени редица двустранни срещи, измежду които с генералния секретар на Организацията за икономическо сътрудничество и раз, с комисаря по инфраструктурата и енергетиката на Африканския съюз, с министрите на външните работи на Кралство Саудитска Арабия и на ФР Нигерия,  с министъра на образованието, науката и нововъведенията на РЮА, с министъра на развиването на дамите и децата на  Индия.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР