На 16.09.2022 г. около 00:30 часа на ул. Изворите“ в

...
На 16.09.2022 г. около 00:30 часа на ул. Изворите“ в
Коментари Харесай

Катастрофи с пострадали в Пиринско: Млада шофьорка падна с колата си в коритото на река в Разлог, и още..

На 16.09.2022 година към 00:30 часа на ул. „ Изворите “ в гр. Разлог е станало ПТП, при което лек автомобил „ Ауди “ с 18-годишна лидерка от града е излязъл в дясно от пътя и е паднал в коритото на река. С контузни рани в региона на главата и гърдите е потърпевша лидерката на автомобила, а с охлузвания в региона на главата и ръцете – 16-годишно момиче, пътуващо в него. Пробите за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, които са направени на лидерката на автомобила са негативни.

На 15.09.2022 година към 12:40 часа на пътя сред с. Ръждак и гр. Петрич в региона на бензиностанция, 60-годишна лидерка на лек автомобил „ Сеат Кордоба “ е подхванала завой на ляво през лентата за насрещно придвижване и при съществуване на пътна маркировка „ М1 “, вследствие на което осъществено ПТП с лек автомобил „ Опел Астра “. С порезна рана в региона на главата е потърпевша лидерката на лекия автомобил „ Сеат Кордоба “, а пътуващо в предпазна система в лекия автомобил „ Опел Астра “ момиченце на 1 годинка е с охлузни рани в региона на главата. Пробите за съществуване на алкохол в издишания въздух на водачите на колите са негативни.

На 15.09.2022 година към 18:30 часа в РУ-Сандански е получен сигнал от 38-годишен лидер на лек автомобил „ Тойота Ярис “ за това, че 7-годишен велосипедист ненадейно е навлязъл в кръстовището с ул. „ Славянка “ в гр. Сандански и се е блъснал в лявата предна врата на автомобила. След удара детето си е тръгнало от местопроизшествието с велосипеда, само че е открито от полицейските чиновници. Извършен му е медицински обзор, като не са установени пострадвания. Пробата за съществуване на алкохол в издишания въздух на лидера на автомобила е негативна.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР