На 15 януари 2024 г. бившият президент на САЩ Доналд

...
На 15 януари 2024 г. бившият президент на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Ето какво знаем за публикациите, в които се твърди, че половината от членовете на републиканското събрание в Айова са гласували „против“ Тръмп през 2024 г.

На 15 януари 2024 година някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп реализира рекордна победа в Републикански събрания в Айова. Победата беше първа стъпка към евентуалното му преизбиране, при което, в случай че бъде определен за номиниран от партията, той ще се изправи против настоящия демократ, президента на Съединени американски щати Джо Байдън, в повтаряне на изборите през 2020 година

Вечерта на събранията, тъкмо когато Тръмп изнасяше победната си тирада в Де Мойн, консуматор на X разгласява изказванието, че половината от участниците са дали своят вот „ срещу “ него.

Например, консуматор на X Виктор Ши разгласява, че „ половината от участниците в фракцията са дали своят вот срещу (Тръмп) “. Ши е стратегически шеф на ръководената от младежите политика и държавна организация Гласоподавателите на утрешния ден. Той беше и най-младият пратеник за тогавашните Съединени американски щати. претендент за президент Джо Байдън на Националната спогодба на Демократическата партия през 2020 година, съгласно Politico.com.

Друг консуматор, @DogginTrump, който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР