На 15-ти, 16-ти и 17-ти юни предстои второто издание на

...
На 15-ти, 16-ти и 17-ти юни предстои второто издание на
Коментари Харесай

Предстои второто издание на фестивала Радио парк фест


На 15-ти, 16-ти и 17-ти юни следва второто издание на фестивала " Радио парк фест ". Това е летният подарък на БНР към слушателите.

За втора поредна година на огромната поляна в Южния парк посрещаме лятото с едни от най-актуалните български музиканти. В трите фестивални дни посетителите ще имат опцията да чуят и видят онлайн Мартен Роберто, DJ Rawland, Dead Man`s Hat, Saint Electrics, Jeremy, Bobo And The Gang, Ангел Ковачев, Прея, Рут Колева, Стефан Вълдобрев. Специален посетител на събитието е именитият китарист Влатко Стефанофски, който ще излезе на сцената с Биг Бенда на Българското национално радио.

Антони Дончев, диригент на бенда, показа:

" Този концерт с Влатко Стефанофски ще бъде нашият трети за един сезон. Тъй като в първите два концерта, които към този момент минаха, много хора останаха отвън залата, в този момент ще имат опция всички хора, които желаят да чуят концерта, да се допрян до тази извънредно вълнуваща музика. Всъщност аз мисля, че няма подозрение, че музиката е най-комуникативният, най-универсалният и най-хубавият метод за другарство сред хората, който ще ни научи по какъв начин да станем още повече хора. Единствената причина за всички наши концерти, които имат триумф, това е качествената, вълнуваща, същинска, дълбока музика, която кара хората да съпреживеят нещо ".

От звуковия файл можете да чуете целия репортаж на Иван Нотев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР