На 15 септември принц Хари навърши 39 години. Отпразнува рождения

...
На 15 септември принц Хари навърши 39 години. Отпразнува рождения
Коментари Харесай

Принц Хари отново беше пренебрегнат

На 15 септември принц Хари навърши 39 години. Отпразнува рождения си ден на извънредно място и в необикновена компания - беше в Дюселдорф на проведените от него спортни игри Invictus. А брачната половинка му Меган беше компактно до него.
 Принц Хари и специфичният му рожден ден с Меган Маркъл на Invictus Games
Специалният рожден ден на принц Хари

Загуби едно, само че завоюва друго

Никой не остана сюрпризиран, когато нито на формалния профил на крал Чарлз и Камила, нито на този на принц Уилям и Кейт Мидълтън се появи привет по случай. Да, връзките сред Хари и роднините му във Англия са обтегнати.

Но не това е повода за неналичието на поздравления. След като Чарлз стана крал през септември 2022 година, беше взето решение поздравленията по случай рождени дни в обществените медии, свързани с Бъкингамския замък, да са непокътнати само за работещи членове на кралското семейство.
 Снимка 625214

Хари и Меган престанаха да бъдат такива през 2020 година, когато се реалокираха да живеят в Калифорния. Когато през август тази година Маркъл навърши 42 години, също не получи честитки от британските си родственици, както се беше случвало през 2021 година да вземем за пример.

Друга традиция, обвързвана с рождените дни в кралското семейство, е биенето на камбаните на Уестминстърското абатство. Преди началото на пандемията през 2020 година камбаните отбелязваха рождените дни на 12 кралски особи: Елизабет Втора и брачният партньор й принц Филип, четирите им деца Чарлз, Ан, Андрю и Едуард, принц Уилям и Кейт Мидълтън, както и техните три деца Джордж, Шарлот и Луис. Тази чест се оказваше и на Камила, брачната половинка на Чарлз.
 Снимка 617465

Заради пандемията и икономическата рецесия на Острова обаче традицията беше изменена. През 2022 година с камбанния звън на Уестминстърското абатство бяха поздравени единствено кралица Елизабет и синът й Чарлз. А тази година достойнството се падна на и брачната половинка му Камила, както и бъдещите крал и кралица - Уилям и Кейт.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР