На 15 септември 2021 г. бе открита учебната година в

...
На 15 септември 2021 г. бе открита учебната година в
Коментари Харесай

Откриване на учебната 2021/2022 година

На 15 септември 2021 година бе открита образователната година в. Церемонията по разкриване на образователната година стартира с химна на Република България и издигането на националния байрак.

Официален посетител на събитието бе Областният шеф на Пловдив доктор Ангел Стоев. В приветствената си тирада той насочи своите пожелания за сполучлива нова образователна година, като пожела на учениците най-много здраве и триумф, а на педагогическия личен състав доста професионални и креативен достижения.

Обръщение към учениците направи и изпълнителният шеф на АД господин Венелин Йорданов. Акционерното сдружение обезпечава цялостно финансиране на образователната 2021/2022 година.



Управителят на гимназията Росен Герасимов приветства се осмокласници и им пожела сполучлива образователна година. Също по този начин той ги срещна с материалната база, включваща новаторски технологии с изкуствен интелект, ZEN суперкомпютър, Блокчейн лаборатория и STEM център.

От името на учебното настоятелство приветствен адрес сервира и Радостина Нейчева - класен началник на 9 клас.

По случай откриването на образователната година, управлението на връчи почетна статуетка на Областния шеф - доктор Ангел Стоев.



Събитието приключи с празничния тон на първия звънец за образователната година, а учениците бяха въведени в класните си стаи от своите учители.

Честита нова образователна година!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР