На 15 ноември, четвъртък, клиентите на Kaufland в София ще

...
На 15 ноември, четвъртък, клиентите на Kaufland в София ще
Коментари Харесай

Ути Бъчваров ще готви за клиентите на Kaufland в София


На 15 ноември, четвъртък, клиентите на Kaufland в София ще имат опцията персонално да опитат вкусните изкушения на един от най-популярните и обичани кулинари у нас – Ути Бъчваров. Бързо, елементарно и вкусно Ути, дружно със своя екип, ще готви за всички от 17:00 до 19:00 часа на паркинга на хипермаркета в столичния квартал Дружба на ул. „ Хайделберг “ 1.

Събитието е част от взаимна акция на Kaufland и интернационалната компания за кухненски аксесоари Bergner. От 29 октомври до 31 декември комерсиалната верига предлага извънредно към 20 разнообразни типа съдове за готвене от висококачествената серия Vita. Потребителите могат да закупят всеки един от продуктите със 70% понижение от постоянната му цена след показване на нужния брой промоционални точки, които могат да получат при всяко извършване на покупки в хипермаркети Kaufland в цялата страна. За всеки 10 лв. от цената на покупката се поставя една промоционална точка, като отстъпката се задейства при събрани пет.

За да създадат потребителите своя осведомен избор, по време на събитието Ути ще подготви вкуснотии с многообразие от артикули на Kaufland, като употребява точно промоционалните висококачествени кухненски аксесоари, които се оферират във всеки от хипермаркетите на веригата в страната. За публиката са планувани и игри с награди.

Кулинарният мини тур на Ути, Kaufland и Bergner стартира в Сливен на 12 ноември и ще продължи към Плевен и Враца, преди да завърши в София на 15 ноември.

Повече за изискванията на взаимната акция на Kaufland и Bergner можете да прочетете на специфичната секция в уеб страницата на комерсиалната верига.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР