На 15 февруари Венера и Нептун ще бъдат в съвпад

...
На 15 февруари Венера и Нептун ще бъдат в съвпад
Коментари Харесай

Днес е един от считаните за опасни и неприятни дни през февруари според астролозите

На 15 февруари Венера и Нептун ще бъдат в съвпад между тях. Този аспект е доста рисков и може да ни донесе много неприятности. Астролозите ни поучават по какъв начин би трябвало да се държим тази сряда, с цел да избегнем неприятностите и даже да предотвратим появяването им.

Енергията на Нептун в този съвпад ще бъде извънредно дейна. Тази планета ще се опита да ни тласне с всички налични средства към нещо неподходящо за нас. Венера от своя страна ще ни лиши от сили да се борим с манипулативната същина на Нептун.

Ето за какво този аспект ще бъде доста, доста рисков. Много от нас даже няма да усетят, че вършат нещо неправилно. Останете бдителни през целия ден. За благополучие, продължителността на аспекта ще бъде къса, предизвестяват от edna.bg.

Ето какви рискове ни дебнат през днешния ден и какво поучават астролозите, с цел да се предпазим от този съвпад:

Много хора през днешния ден ще имат разнообразни разрушителни усеща, които просто нямат място в живота им. Например, без никаква причина може да ви наподобява като че ли всичко е доста неприятно и безнадеждно. Несигурност, незаинтересованост, скептицизъм, предпочитание да зарежете всичко и да се скриете в сенките могат да дойдат от нищото.

Също на този ден астролозите означават висока възможност доста хора да изискат да се върнат към неприятните си привички, които сполучливо са изоставили в предишното.

Дори интуицията ще работи доста зле през днешния ден поради Венера. Аспектът на планетите ще разсъни в нас желанието да следваме сляпо шестото си възприятие. В резултат на това ще получим огромен приток от проблеми. Много хора ще поемат опасности, само че няма да получат никаква премия за това.

Също по този начин отрицателното въздействие на Нептун и Венера ще направи доста от нас лековерни. Трябва да се пазите от измамници и неистини от познати. Много хора ще желаят да поемат по лесния път, като манипулират или подмамват другите да вършат неща вместо тях, които не желаят да вършат сами.

Астрологични препоръки за деня:

Опитайте се да разчитате повече на себе си. Не е належащо изцяло да губите доверие в хората, само че предпазливостта сигурно не вреди. Ако някой не харесва вашата самостоятелност и самодостатъчност, не се оправдавайте и си кажете, че отношението ви към този човек не се е трансформирало по никакъв метод. Просто през днешния ден по този начин ви е по-удобно.

Ако внезапно сте обхванати от вълна от скептицизъм, никога не заразявайте и други хора с това възприятие. По този метод можете да запазите шанса си за себе си. Ако започнете да се държите токсично, другите ще откажат да ви сътрудничат и да ви бъдат другари.

Всеки ентусиазъм към неприятни привички и разрушителни действия би трябвало да бъде надвит непременно. Както бе упоменато нагоре, навиците, от които сте почнали да се отървавате или към този момент сте се отказали от тях преди доста време, могат да се върнат през днешния ден. Венера и Нептун ще ни съблазнят и ще ни подбуден към недомислени дейности и решения.

В никакъв случай не търсете прикрит смисъл в събитията от този ден. Вселената няма да ни покаже най-лесния метод. Определено няма да има скришен смисъл в това, което може да се случи.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР