На 15 февруари, около 9 часа при провеждане на полицейска

...
На 15 февруари, около 9 часа при провеждане на полицейска
Коментари Харесай

Задържаха Таратора и Шиндлера, непосредствено след като откраднаха автомобил


На 15 февруари, към 9 часа при осъществяване на полицейска интервенция на територията на столицата от чиновници от бранш „ Престъпления свързани с МПС “- Столична дирекция на вътрешните работи, в Девето районно управление (на МВР) бил получен сигнал за незаконно лишен лек автомобил „ Мерцедес “, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Информацията гласяла, че колата е открадната с работещ мотор от региона на бул. „ Сливница “. В хода на интервенцията незаконно отнетата кола била засечена от чиновниците на Столична дирекция на вътрешните работи да се движи по бул. „ Сливница “ посока Околовръстен път, дружно с ескортиращ я автомобил „ Фолксваген Голф “. След малко гонене служителите на реда задържали двете коли и намиращи се в тях трима мъже при опит да укрият крадената кола в региона на Перник.

Установена била самоличността на тримата- Л.А /37г./, прочут с прякор „ Таратора “, А.Я. /41г./, с прякор „ Шиндлера “, престъпно проявени, от София, и Н.Г. /35г./ - от пернишкото село Лобош. След осъществените процесуално - следствени дейности в границите на формираното досъдебно произвеждане, материалите са докладвани в Софийска районна прокуратура. Л.А. и А.Я са привлечени като обвинени за закононарушение по чл.346 от Наказателен кодекс и са им наложени ограничения „ задържане под стража “. Н.Г. е разпитан като очевидец и освободен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР