На 15 декември от 19.30 ч в зала Универсиада ще

...
На 15 декември от 19.30 ч в зала Универсиада ще
Коментари Харесай

Големи битки предстоят на Ultimate Pro Fight 12 K1


На 15 декември от 19.30 ч в зала " Универсиада " ще се организира най-интересното съревнование за годината – Ultimate Pro Fight 12 K1, сподели на конференция в Пресклуб „ България” президентът на Про Файт Стефан Маринов. Той акцентира, че 2017 година е най-успешната година за тях, защото до момента за извършени 5 надпревари, а на 15 декември ще бъде шестото. Той акцентира, че идната церемония ще има две послания.

„ Първото обръщение е да дадем подарък на всички, които харесват кикбокса, а второто е да създадем нещо положително. Преди няколко седмици разбрахме за тежка злополука с незрящи хора. Установихме, че доста от тях, като се изключи че не виждат, живеят в огромна бедност. Затова взехме решение 10% от приходите от Ultimate Pro Fight 12 K1 да ги дарим на тези хора”.
 Пресконференция за идното шоу Ultimate pro Fight 15 K1 @@@

Стефан Маринов посочи, че най-интересният мач в тази церемония ще бъде сред Бранко Бабачев и Радослав Карашев в кат. 83 кг.

„ Никой от двамата не я искаше тази среща, само че феновете на спорта я желаеха. Бранко Бабачев от 8 срещи има една загуба, само че е спечелил реванша, а Радослав Карашев също е отличен войник. Това ще бъде доста забавен двубой”.

„ Благодаря на Про Файт, че ми дава опция да покажа своята класа, излизам да печеля с нокаут”, сподели пред репортерите Бабачев.
 Пресконференция за идното шоу Ultimate pro Fight 15 K1 @@@

„ Бранко в никакъв случай не е печелил с нокаут, не знам по какъв начин ще ме победи тъкмо мен”, отвърна на предизвикването Карашев и акцентира, че дуелът им ще бъде мачът на годината”.

Победителят от тази среща ще се бие за купата в категорията с Деян Топалски.
 Пресконференция за идното шоу Ultimate pro Fight 15 K1 @@@

Интерес ще провокира и единственият женски мач сред Илияна Гълъбова и Амалия Колева, както и борбата сред Христо Йорданов и Станислав Бахчеванов, един от ветераните в бойните изкуства.

pressclubbg.com


СНИМКИ: ЕМОНА ЦОНЧЕВА, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР