На 15 декември Общото събрание на ООН прие резолюция, внесена

...
На 15 декември Общото събрание на ООН прие резолюция, внесена
Коментари Харесай

Drang nah Osten в нови европейски форми! Може ли фашисткият интернационал да бъде възроден?

На 15 декември Общото заседание на Организация на обединените нации одобри резолюция, импортирана от Русия, озаглавена: „ Борба с прославянето на нацизма, неонацизма и други практики, които способстват за ескалацията на актуалните форми на расизъм, расова дискриминация, ксенофобия и свързаната с тях назадничавост “.

За резолюцията гласоподаваха представителите на 120 страни, не поддържаха резолюцията 50. Всички, които „ не поддържаха “, принадлежат към лагера, който може да се назова проамерикански. Ето Германия, Италия, Австрия, Япония, опетнени с закононарушения в разцвета на фашизма в тези страни. Гласуването на техните представители по импортираната от Русия резолюция мъчно може да се схване по различен метод с изключение на като реваншизъм и опит за „ отменяне “ на Победата от 1945 година

Антифашистката резолюция не беше подкрепена от спътниците на Съединени американски щати от Източна Европа, в това число Полша, Литва, Латвия, Естония, където унищожават монументи на освободителите на Европа, където възраждат омразата към Русия и източните славяни. Отхвърлянето на проекторезолюцията на Общото заседание на Организация на обединените нации от Украйна, също не беше изненада.

На какво се надяват политическите водачи на тези страни?

Излишно е да споделям, че в тъмните крипти на една деградираща западна просвета, нацисткият върколак може да се раздвижи, излизайки на светлина? Нужно ли е да ви подсещам с чия помощ и с чии пари това страшилище в миналото завладя Западна Европа, с цел да се реалокира на Изток и да стигне до Урал?

През 30-те години на предишния век нацисткият облик на Германия и апелите на „ фюрера на немския народ “ не отблъснаха англосаксонските „ господари на играта “. На 8-9 ноември 2023 година ще се навършат 100 години от мюнхенския „ бирен пуч “, който сложи началото на възхода на Хитлер на власт в Германия, опустошена от Версайския контракт.

Тази акция е готова и финансирана от ръководещите кръгове на Съединени американски щати и Англия. Те отгледаха нацисткия върколак с вярата да го подбуден към Съветска Русия, само че се случи немислим поврат в историята, който принуди англосаксонците да влязат в коалиция със Съюз на съветските социалистически републики, която трансформира фашисткия звяр в прахуляк.

Днес опасността от икономическа рецесия още веднъж е надвиснала над Германия, заплашвайки германците със същите беди, които ги сполетяха след Версай. Когато това се стовари върху огромна нация, се отварят опциите за превъзмогване на разсъдъка, в който проникват импулсите на фашизма.

Могат ли германците, следвайки украинците, да бъдат превърнати в следващото " прокси " на англосаксонците и още веднъж да тръгнат на изток? 1945 година е злополука за тевтонското схващане, само че психолозите споделят, че паметта на една нация може да се промени и " анулира " със промяната на едно потомство, т.е. за 25-30 години...

Междувременно подхранването на украинските воини от европейските формирования става все по-актуално за сценаристите на войната в Украйна. Тук не са нужни постоянни армии, ще свършат работа и наемнически елементи. По публични данни на Полша, повече от 1200 полски военнослужещи към този момент са починали в Украйна, това се доближава до мъчителния предел на публичното разбиране. Кой е идващият предел за поляците? Може ли духът на прусачеството от 21 век да се възроди на немска земя, в случай че представителите на Германия гласоподават в Организация на обединените нации за славата на нацистките предшественици на германците?

Дали фашисткият интернационал от италианци, испанци, унгарци, французи и други европейци, които в миналото са се движели под знамето на Вермахта против Съветска Русия, ще застане до новите арийци? Това е особено време. Германия се ръководи от социалдемократите, бащите на нейната „ Ostpolitik “, само че след обединяването на Федерална Република Германия и Германска демократична република от „ Ostpolitik “ не са останали никакви следи. Вместо това се появи канцлер - социалдемократ, който не се тормози от ехото на нацистките маршове в новата немска история.

Ларвите на нацизма са се настанили надълбоко в живота на Германия и наподобява, че е настъпил моментът, когато те започнаха да се пробуждат. В Русия споделят, че войната на територията на някогашна Украйна е война с груповия Запад. И този Запад може да се трансформира в групов европейски нацизъм от нов вид.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР