На 15 декември 2015 г., след двумесечен процес и четири

...
На 15 декември 2015 г., след двумесечен процес и четири
Коментари Харесай

Мъж от Ню Джърси беше осъден за убийството на новия партньор на бившата си съпруга. Втори процес заплашваше да отмени правосъдието.

На 15 декември 2015 година, след двумесечен развой и четири дни разискване, журито в Ню Джърси призна Суи Кам „ Тони “ Тунг за отговорен в бруталното ликвидиране на новия сътрудник на някогашната му брачна половинка, Робърт Кантор.

Сестрата на Кантор, Лесли Падрон, беше разтревожена дали прокурорите могат да извадят присъдата: Властите нямаха оръжие за ликвидиране, нямаха ДНК и никакви доказателства, че даже е бил в същия град като брат й в нощта на убийството. Беше облекчение, когато правосъдните заседатели върнаха своята присъда за отговорен, сподели тя.

Но предходната година, откакто апелативен съд анулира присъдата на Тунг поради несъответствуващи доказателства, безпокойството се трансформира в мъка като още един кръг от Започнаха правосъдни процедури, сподели Падрон.

„ Знаехме, че [ще] ни подложи на това още веднъж “, сподели Падрон за Тунг. „ Да извадя всичко това на повърхността, да го направя толкоз сурово изначало, беше просто извънредно. “

За повече информация по случая...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР