На 15 август се появиха заедно на една сцена във

...
На 15 август се появиха заедно на една сцена във
Коментари Харесай

Заровиха томахавките: Преслава и Галена го играят приятелки

На 15 август се появиха дружно на една сцена във Варна. По този метод написаха нова страница в историята на поп-фолка. Морската столица празнуваше своя празник в деня на Голяма Богородица. Грандиозното събитие бе взаимното присъединяване на Мама Ураган и изпълнителката на „ Водка с разтуха “.

В началото на кариерата им двете споделяха една квартира. Накрая обаче се изпокараха заради две аргументи. Едната беше мъжът на Галена, а другата - премиите на „ Пайнер “. Не могат да се схванат коя е най.

Днес обаче двете певици заровиха томахавките и още веднъж се качиха на една сцена. Преслава се появи в къса розова рокля с пера, а Галена с още по-къса сива изчистена. Чалготеката се пръскаше по шевовете. Сред феновете беше Лидия, която дефинира събитието като историческо. Галена пееше с цялостен глас песните на Преслава, а почитателите се питат по кое време ще запишат нов дует. Камелия също ги поддържа.

Двете за първи път се събраха дружно на събитие дружно със Софи Маринова. Тогава пяха на женитба, частно събитие с малко посетители. А в този момент се появиха пред многочислена аудитория. Преслава разяснява, че още веднъж са приятелки, все едно в никакъв случай не са се карали.

Инфо: hotnews.bg

Тагове: Софи Маринова Преслава Галена
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР