На 15 април, около 18:20 часа на пътя между селата

...
На 15 април, около 18:20 часа на пътя между селата
Коментари Харесай

НОВА ИНФОРМАЦИЯ: Пребитият шофьор на линейка е с опасност за живота

На 15 април, към 18:20 часа на пътя сред селата Руен и Ябълчево, автомобил, ръководен от 18-годишен юноша, заради придвижване без нужна отдалеченост, блъска откъм гърба каруца с кон, ръководена от различен 18-годишен мъж, с която се придвижвало и 8-годишно дете.

То е получило повърхностни рани по главата, прегледано е и е освободено за домашно лекуване. При медицинския обзор, осъществяван от страна на чиновници на " Спешна помощ ", майката на потърпевшото дете - 32-годишна жена е почнала да крещи и да се държи нападателно.

Майката е подкрепена от нейни близки, които били във очевидно нетрезво положение. Заедно те нападали словесно лидера на колата за спешна помощ и желали да се саморазправят с него, като съумели да му нанесат удари с юмруци по лицето и тялото.

Водачът на колата за спешна помощ - 43-годишен мъж е обкръжен от нападателните родственици, като за обезвреждане ескалиращото напрежение, двамата полицейски чиновници от Районно управление-Руен, пристигнали на мястото на случая, произвели със служебното си оръжие няколко изстрела.

Задържани са шестима мъже, съпричастни към осъществения побой, на възраст от 26 до 43 години. Пострадалият лидер на колата за спешна помощ е превозен в УМБАЛ-Бургас - с комоцио, с заплаха за живота.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР