На 15 април членовете на изпечената престъпна банда Лошите момчета

...
На 15 април членовете на изпечената престъпна банда Лошите момчета
Коментари Харесай

Ставаме част от бандата на "Лошите момчета" от 15 април само в кината

На 15 април членовете на изпечената незаконна тайфа Лошите момчета ще създадат най-дръзката си машинация досега – ще се трансфорат в образцови жители. Проблемът е, че да си добър въобще не е занимателно. Създаден по първите две книги от едноименната поредност бестселъри на New York Times, които дебютираха и на българския пазар от издателство Робертино, филмът е извънредно занимателна и развлекателна екшън комедия, въодушевена от някои от най-популярните класики в престъпния род като Бандата на Оушън,Глутница кучета, Зад кормилото и поредицата за Джеймс Бонд.

С Лошите момчета, виновното за редица обичани анимационни шлагери студио DreamWorks Animation поема в нова и смела креативна посока. Великолепен и стилизиран дизайн, композиция сред класическа и компютърна анимация, изобретателно операторско майсторство, „ незаконен  саундтрак и несъмнено, грабваща и завладяваща история – резултатът от сбора на всички тези детайли, цялостният звук и атмосферата, е поглъщащо киноизживяване, друго от всеки един различен анимационен филм досега. Но каква е рецептата за основаването на сходно кинобижу? Специално видео ни води зад кулисите на Лошите момчета , където режисьорът Пиер Перифел разкрива какъв е съвършеният проект за основаването на съвършения филм.

Зад кадър „ Перфектният проект “

Лошите момчета чакат феновете в кината от 15 април, а малко на брой определени към този момент имаха опция да се насладят на новаторската анимация и неповторимите завършения на „ атрактивната петорка “. На 9 април почитатели, деца и родни звезди, измежду които Мартин Захариев, Китодар Тодоров, Павел Николов от хип-хоп дуото Павел и Венци Венц, Албена Михова, Петър Калчев и Мартен Роберто, станаха част от бандата на Лошите момчета на специфична церемония премиера в Cinema City в Мол Парадайс. Събитието беше белязано от неповторимата атмосфера на Лошите момчета и наред с незабравимото кино преживяване предложи на гостите редица изненади, а най-малките получиха опция да се срещнат и с актьорите, които  озвучават функциите в дублираната версия на кино лентата.

За кино лентата :

На света в никакъв случай не е имало петима другари, толкоз печално известни с неприятната си популярност, колкото Лошите момчета – ослепителният джебчия господин Вълк, опитният разбивач на сейфове господин Змия, невъзмутимият занаятчия на дегизировките господин Акула, елементарно палещият се „ повече мускули, по-малко ум “ господин Пираня и притежаващата извънредно изострен език госпожа Тарантула. След години на безброй кражби и от позицията на най-издирваните злодеи в света, бандата най-сетне е хваната и с цел да ги избави от пандиза, господин Вълк подписва договорка (която няма желание да спазва) – Лошите момчета ще станат положителни. Но дали?

Под управлението на ненадминатия знак на положителното в техния град – очарователното (но много арогантно) морско свинче професор Рупърт Мармалад Четвърти – Лошите момчета се заемат да заблудят света, че са влезнали в правия път. Скоро обаче господин Вълк стартира да подозира, че правенето на положително в действителност може да му даде това, за което постоянно е копнеел скрито: да бъде признат (и то подобен, какъвто е). Когато нов изверг заплашва града, господин Вълк се наема да убеди останалата част от бандата да станат... Добрите момчета.

Режисьор на Лошите момчета е Пиер Перифел (Кунг-фу панда), а сценаристи са Итън Коен и Хилъри Уинстън, по поредицата романи на Арън Блейбли. Продуценти са Деймън Рос и Ребека Хънтли. Изпълнителни продуценти са Арън Блейбли, Итън Коен и Патрик Хюс. Ролите на бълграски озвучават Георги Стоянов, Владимир Зомбори, Албена Михова, Росен Русев, Петър Калчев, Живко Джуранов, Августина-Калина Петкова, Ана-Мария Лалова и други

Ставаме част от бандата на Лошите момчета от 15 април единствено в кината.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР