На 15.11.2023 г., на територията на регионално депо Братово –

...
На 15.11.2023 г., на територията на регионално депо Братово –
Коментари Харесай

СРЕЩА НА УЧЕНИЦИ И ЕКОЛОЗИ В БУРГАС

На 15.11.2023 година, на територията на районно хранилище „ Братово – Запад “ се организира извънредно забавна, вълнуваща и потребна среща. Тя е в осъществяване на активност 4 на план BGENVIRONMENT-3.001-0015-C01 „ Прилагане на ограничения за възстановяване на екологичното обучение на подрастващите в Бургас “.



Участници бяха еколозите от клубовете „ Зелен кръг “ към ПГКПИ, ОУ „ Антон Страшимиров “ и ОУ „ Александър Георгиев - Коджакафалията “, гр. Бургас. Директорът и експертите, занимаващи се с този толкоз значим развой, описаха за същността и спецификата на своята работа, а гостите еколози задаваха своите многочислени въпроси. На всеки един от тях бе даден обстоен отговор.



От своя страна огромните възпитаници от ПГКПИ допълниха този трогателен ден с проява на замерване на шума, температурата на въздуха и почвата в региона, количество на фини прахови частици чрез мобилна лаборатория.



На разлъка всички участници получиха тематични дарове. Посещението завърши с доста въодушевление и заричане за нови срещи.



Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР