На 15.11.2018 г. бе открит нов сервизен център на световната

...
На 15.11.2018 г. бе открит нов сервизен център на световната
Коментари Харесай

В Пловдив отвори врати най-големият европейски сервизен център на медицински ендоскопи в Европа на Пентакс Медикъл

На 15.11.2018 година бе открит нов сервизен център на международната компания Pentax Medical в гр.Пловдив. Събитието бе почетено от Стамен Янев, Изп. Директор на " Българската Агенция за Инвестиции “ (BAI), Стефан Стоянов, зам-кмет на гр.Пловдив, Ральо Ралев, кмет на регион “Северен ", доктор Марияна Чолакова, почетен консул на ФР Германия в България, Таканаши - първи консул в посолството на Япония с сектор “Икономически въпроси “. От страна на Pentax Medical участваха както Изп. Директор за България – Стефан Турийски, по този начин и Изп. Директор на компанията за целия свят Ботеро, президент на Pentax Medical, Буркард, Президент на компанията за район Европа, Близкия Изток и Африка и Хосе Бермудес, Изп. Директор за сервизната активност на компанията за цяла Европа и доста други почетни посетители.

Pentax Medical е международен водач в производството на техника за ендоскопия и ултразвук, гастроенторопология и урология и други здравна техника. Компанията е част от японската Hoya Corporation, чиято активност за Европа се ръководи посредством немския офис на компанията.

Сервизният център в гр. Пловдив е ситуиран на 3000 квадратни метра повърхност, Компанията е основала и профилиран обучителен център за своите фрагменти, които все още са 120 заети с активността 120 чиновници.  В образованието, последващата подготовка и преквалификация се съблюдават традициите на японския стандарт и вътрешните правила на HOYA.

Град Пловдив, се очерта като един от желаните градове за вложения, в който през последните години се откриха хиляди работни места и производства, с необикновен акцент на немските и австрийски вложения, както подчертаха господин Стоянов, зам.-кмет на гр. Пловдив, господин Ралев за развиването на регион " Северен “ и госпожа Чолакова, като представител и на Германо-Българска индустриално-търговска камара.

Размерът на вложените средства за осъществяване на плана са в размер на 8 млн. лв. в гр. Пловдив. Новият сервизен център ще обслужва сервизната активност на ендоскопска техника за цяла Европа. С това решение и инвестиция, Pentax Medical Bulgaria се трансформира в една от най-успешно разрастващи се компании за 2017 година в България.

Откриването бе и прелестен мотив за връчване по време на събитието на специфична премия по ранглиста “Гепард " на Изп. Директор за България Стефан Турийски, за най-бързоразвиваща се компания, в която Pentax Medical Bulgaria е водеща за 2017 г с растеж от 600% на приходите, с реализирани за 2017 година 28 млн.лв. доходи. 

Събитието бе издържано в корпоративните цветове бяло и алено, с забавни акценти, като след формалната част, откриването продължи с празненство за чиновниците и техните фамилии, на което главния акцент за копанията бяха децата – бъдещето на Pentax Мedical и на България и град Пловдив като цяло. Водеща на събитието бе Елена Спирина, с цялостна PR и ивент организация от Party Management.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР