На 15.04.т.г. около 18.20 ч. на пътя между с. Руен

...
На 15.04.т.г. около 18.20 ч. на пътя между с. Руен
Коментари Харесай

Ад край Руен! Шофьор на линейка пристигна за блъснато 8 г. дете, но го пребиха..

На 15.04.т.г. към 18.20 ч. на пътя сред с. Руен и с. Ябълчево, л.а. ”Опел Зафира ”, с бургаска регистрация, ръководен от 18 годишен мъж от с. Дъскотна – стаж 5 дни, заради придвижване без нужната отдалеченост, блъска откъм гърба каруца с кон, ръководена от 18 годишен мъж от с. Руен, с която се придвижвало и 8 годишно момче от с. Руен, написа Блиц.бг.

Същото получило повърхностни рани по главата, прегледано и освободено за домашно лекуване. При медицинския обзор, осъществяван от страна на чиновници на ”Спешна помощ ” – Руен, майката на потърпевшото дете – 32 годишна жена от с. Руен почнала да крещи и да се държи нападателно, пишеnovavarna.net.

Майката е подкрепена от нейни близки, които били във очевидно нетрезво положение. Заедно те нападали словесно лидера на колата за спешна помощ и желали да се саморазправят с него, като съумели да му нанесат удари с юмруци по лицето и цялото тяло.

Водачът на колата за спешна помощ – 43 годишен мъж от с. Руен е обкръжен от нападателните родственици, като за обезвреждане ескалиращото напрежение, двамата полицейски чиновници от Районно ръководство – Руен, пристигнали на мястото на случая, произвели със служебното си оръжие няколко изстрела в безвредна посока.

След в допълнение оказано подпомагане са арестувани шестима мъже, съпричастни към осъществения побой, на възраст от 26 до 43 години, всички от с. Руен. Пострадалият лидер на колата за спешна помощ е превозен в УМБАЛ – Бургас и настанен в поделение ”Неврохирургия ” с комоцио, с заплаха за живота. Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство – Руен.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР